maanantai 1. maaliskuuta 2010

Paluu arkeen

Lomat takana joten paluu arkeen. Onneksi ei unirytmi mennyt pahemmin sekaisin, joten olin töissä suhteellisen normaaliin aikatauluun. Vr:n lähiliikenne toimi tänään normaalissa aikataulussa, mitä nyt junarunkoja oli normaalia vähemmän. Tänään sattatuin sekä aamulla että illalla töissä lähtiessäni samaan I-junaan tuttu juoksufoorumilainen eli Niilos. Kiva oli nähdä ja vaihtaa kuulumisia :)

Töissä silmäilin aluksi sähköposteja, niitä oli viikonaikana kertynyt 75 kpl. Osa viesteistä oli tuplaviestejä ja osa viimeviikon vuoroihin liittyviä, joten ne tuhosin nopeasti. Muuten en kaikkia viestejä jaksanut lukea, mutta tärkeimmät sentäs. Lisäksi sain tehtyä pari tahollaan lausunnolla ollutta oikaisuvaatimusta ja rekisteröintejä. Yllättävän nopeasti sitä pääsi työrytmiin takaisin, ihan kuin viikon loman siaan olisi ollut vain viikonloppu takana.

Työkaverini oli loman aikana tuonut tilaamani tupperin tuotteet. Tällakertaa sain kaikki purkit ja purnukat, kun edellisessä tilauksessa jäi yksi osa saamatta (sitä ei enää vamisteta). Tuo sentäs hyvitettiin tästä tilauksesta. Kun päätin, että en tuolta tilaa, eikös tarjousvihkossa ollut just pari tuotetta, mitä olen vähän ajatellut. Kaappitila on kuitenkin rajalline, joten pitää harkita. Ehkä sen juustokuvun voisi tilata.

Päivän liikuntana oli sohjossa ja iltapäivällä räntäsateessa osittaiset työmatkakävelyt. Illalla voisi taas tehdä kevyesti joitain pt:n ja fyssarin antamia liikkeitä. Tuntuu tuo vatsassa ollut kipuilukin vähenevän normaalin lihaskivuksi. Pitää silti olla varovainen, ettei sitä liikaa rasita. Muistin sentäs varata ajan työterveysfyssarille.

Huomenna sitten alkaa bussilakko ja se varmasti tietää lisäpainetta lähijuniin. Voi olla, että täytyy vaihtaa toinen juna bussiin. Onneksi ei sentäs HKL-ole lakossa mukana ja toivottavasti ei menekkään mihinkään tukilakkoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.