lauantai 29. tammikuuta 2011

Päivitystä

Kiva on ollut huomata, että blogiani on käyty lukemassa ja muutama kommenttikin on tullut.

Joku varmaan ihmettelee, että miksi en ole E24:lla talkoilemassa. Ilmoittautunut olin talkoisiin. Syynä tuohon poisjääntiin oli perjantaina aamulla iskenyt flunssa. En halunnut lähteä Areenalle muita tartuttamaan, eikä varmaan juoksijoistakaan olisi tuntunut kivalta, että joku olisi yskinyt täynnä juotavaa ja syötävää täynnä olevan huoltopöydän takana.

Lisäksi tuo ns. valeiskias paheni viikon aikana ja piti taas ottaa troppia, että on pystynyt mm. nukkumaan. Keskiviikon hierontakaan ei tilannetta parantanut, ennemmin päinvastoin. Säädettävästä työpäydästä on ollut apua siihen, että on töissä pystynyt olemaan paremmin. Perjantaina piti käydä hakemassa työterveydestä lisää troppeja. Toivottavasti vaiva tokenisi tai sitten pitää hakeutua taas tarkempiin tutkimuksiin. Harmittaa vaan, kun pitää näiden vaivojen takia ottaa taas kuntoilut iisimmin.

Jussi sentäs lähti meidän huushollista tuonne Areenalle erään juoksijan omaksi huoltajaksi ja oli nähnyt siellä itsensä Timo Soinin. Hän oli tuolla ihan vapaa-ajalla ja olivat vaihtaneet muutaman sanan mm. torstaina tulleesta Hjalliksen kanssa ohjelmasta. Oli kuulemma antoisa keskustelu.

Töissä hommat jatkuu toistaiseksi entisellään, muuttojen aikatalut ja uudet paikat on tiedossa.

Lisäksi ensi viikolla on vihdoin uuden tiimin tutustumispalaveri ja sovitaan mm. pelisäännöistä, palavereiden ajankohdista jne.. Pari kertaa olen käynyt uuden pomon juttusilla ja ihan mukavalta henkilöltä hän vaikuttaa. Voi olla ihan hyvä juttu, että pomo vaihtui. Sen näkee sitten aikanaan, mutta alku vaikuttaa lupaavalta.

Kirjoittelen taas joskus, jos siltä tuntuu.. Nyt takaisin lepämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.