torstai 10. tammikuuta 2013

Loppuvuoden talkoita ja muuta kuulumisia

Tuli sitten Em-kisojen lisäksi talkoiltua seuraavissa kisoissa..

Elokuussa Paloheinässä perinteinen Masoksitin unelma eli 100 kilsaa ja minimatkana maraton. Parista huollettavasta tehtiin fakiiri (5 maaliinkärsittyä masostin unelmaa) ja toinen huollettavistani fakiireista vielä voitti viisi peräkkäistä MasU:a, käsittämätön suoritus. Onnittelut molemmille vielä kerran..

Myös kolme muuta huollettavvaani ovat vankasti matkalla fakiiriksi. Tänä vuonna tuli myös historiallinen ensimmäinen kaksinkertainen Paloheinän fakiiri tammenlehvin..

Seuraava tapahtuma oli syyskuussa juostu Kaisaniemijuoksu eli puolimaraton ja 10 kilsaa. Mukava tapahtuma ja kiva porukka talkoilemassa. Tosin syksyn lämpimin keli toi paljon muitakin ulkoilijoita Töölönlahdelle. Tämä hieman hankaloitti juoksijoita ja sai huolopisteläisetkin muistuttaa asiasta muita liikkujia..

Sitten vuorossa oli paluu Vantaan maratonille juomahuoltoon parin vuoden tauon jälkeen. Tälläkertaa oli Vantaalla myös SM-maraton ja osallistujalista komea. Vaikka valitettavia poissajäämisiä tuli, mitalit saatiin jaettua ja ainakin miesten sarjassa tuli hienoja debyyttejä ja/tai ennätysparannuksia

Omalla tavalla ikimuistoinen talpahtuma oli vuoden 2012 Wiha:n Kilometrit talvisissa merkeissä syyskuun lopussa. Kilpailumatkoina oli 100 km, 50 km, aamulla ja iltapäivällä staranneet maratonit , puolimaraton, 10 km ja nonstop. Pakkasta aamulla noin 10 astetta ja onneksi se lauhtui pikkupakkaselle..

Hyvän musiikin, kiitos DJ Anan ja pojan ja huoltoseuran + kivojen huollettavien tuli sitten oltua ulkona yhtämittaa joku 11,5 tuntia pakkaskelissä. Jos vuoden 2006 MasU:n muistaa Venäjän Metsäpaloista, tämän Wihan muistaa sitten pakkaskeleistä.Kelistä huolimatta hienoja tuloksia ja yllättävän vähän kesekeytksiä. Ehkä porukka lähtee pakkaskeleillä maltillisemmin liikkeelle kuin lämpäöisemmillä keleillä, tiedä sitten..

Runner`s High talvisarjan kolmannessa osakilpailussa kävin myös avustamassa eli numerolappuja keräämässä. Kiva välipala maraton- ja ultrakisoihin tottuneelle huoltajalle. Kun pakkastakin oli enemmän kuin Talvi-Wihassa, ei ainakaan sormet päässeet pahemmin jäätymään..

Vika tapahtuma vuodelle 2012 oli ensimmäinen Messujuoksu ja vuodenvaihteen välissä. Taas vaihteeksi vesipisteen hoitajana tuli häärittyä koko päivä. Onneksi sain apua kaikista kiireisimpään aikaan. Toivottavasti tästä tulisi jokavuotinen perinne ja porukka löytäisi Messukeskukseen + pääsisi kannsutajia paikalle. Hieno rata oli saatu rakennettua..

Muuten loppuvuosi meni sitten mm. työkiireissä, tutkimuksissa ( mm. kolme tähystystä) ja vähän kuntoillessa. Putkiremppa on ohi ja lisää lainaa otettua + julkisivuremppaa pukkaa. Mitään vakavaa ei tutkimukssa löytynyt, refluksitaudin kanssa opettelen elämään ja suklaansyöntiä välttelen vaihtelevasti, samoin virvoitusjuomia. Kirjalistaakin taas päivittelin ajantasalle, löytyy tuolta alempaa..

Ensi vuonna huoltohommien osalta olisi tarkoitu palata E24:lle, lisäksi ainakin Tampereen Junnujen yleisurheilun kisat kinnostavat ja tutut ultrat eli Bodominjärven Ultraintervalli, Masokistin unelma ja Wiha. Uutena kiinnostaisi Oxroad-ultra (härkätieultra) ja jos pääsisi Joensuun 12-tunnin kisaan (viime vuonna jäi väliin). Varmaan myös Vantaan maraton ja Kaisaniemimjuoksu ja miksei myös HCM ovat ohjelmissa tai ainakin harkinnassa. Katsotaan sitten tämän vuoden kuluessa, mihin sitä ehtii/pääsee/jaksaa...

Loppuun vielä tärkein eli oikein hyvää kuluvaa vuotta 2013 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.