maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kesäloman kuulumisia ja kommelluksia osa 2

Perjantaina vuorossa siis edellisen päivän jälkien korjaamista... Tuo tietokonejuttu jäi Jussin vastuulle, mutta muut piti hoitaa itse. Soitin tuonne rakennusliikkeeseen ja kyselin aikataulusta noiden patterin ilmaamisen suhteen, sanoivat, että lupaavat tulla aamupäivällä. Itse olin vähän skeptinen tuon aikataulun suhteen ja niinhän siinä lopulta kävi, että joutuivat meidän ja viereisen rapun osalta siirtämään tuon tälle päivälle.

Onneksi sain hammaslääkärille ajan iltapäivälle ja vielä Malmille. Olikin vähän isompi operaatio eli paikattiin kaksi hammasta. Tosin ien oli pahasti tulehtunut ja aiheutti hankaluuksia paikkaukseen. Ei ole aikaisemmin jo paikkaamisvaiheessa päässyt uusi paikka lohkeamaan, yleensä vasta samana iltana/seuraavan päivänä. Samalla reissulla sitten osuuspankista uudet verkkopankkitunnukset, pari muovikassillista vaatteita, astioita ja lehtikoteloita lahjoitettiin Malmilla olevaan Pelastusarmeijan kirpputorille ja käytiin kaupassa.

Niinhän siinä sitten kävi eli illalla tuntui jokin lohkeavan tuosta toisesta hampaasta, eikä se oikein asettunut. Lauantaina soitto sitten päivystysnumeroon ja oli kyllä vaihteeksi tylyä palvelua. Harmitti, kun en osannut olla yhtä tyly ja röyhkeä kuin tuo henkilö. Muutenkin muutama yö huonosti nukkuneena sain kummasti virtaa laittaa partsilla lojuneet laatikot kasaan ja häkkivarastoon + siivottua ja laitettua kesäkalusteet parvekkeelle. Ei siinä mennyt kuin 3,5 kuukautta tuon "puuskan saamiseen" ;) Lisäksi käytiin K-raudassa ostamassa mm. kannellinen bio-astia ja kesäkukkia partsille. Varsinainen hääräilypäivä siis.

Ei se hammas siitä asettunut eli eilen sitten pääsin päivystykseen Haartmanin sairaalan yhteydessä olevaan hammashoitolaan. On muuten siisti paikka verrattuna esim. Ruskeasuon vastaavaan tilaan. Lyhyen odottelun jälkeen pääsin sisään tutkittavaksi. Otettiin kuvia hampaista, mutta mitään pahaa lohkeamaa ei löytynyt. Hammaslääkäri ihmetteli sitä, että miten juurihoidettua hammasta voi särkeä niin kovasti kuin minulla (2 puudutetta). Hio sitten sitä hammasta ja laittoi juureen hoitavaa ainetta. Kummasti tuo kipu hävisi ja viimeyönä sain nukutuksi normaalisti.

Muuten eilinen meni kyllä puoli-unessa. Viikonloppuna tuli katsottua tietysti SM-viestejä töllön välityksellä. Lisäksi tuli tehtyä pari fillareissua ja vähän kävelyä.

Tänään sitten tuli se rakennusmies ilmaamaan patterit. Keittiö jäi väliin, kun osa patteria on kiinteän kaapin takana. Pitää vielä siirtää okkarista ja makkarista mööbelit paikalleen.

Huomenna on vielä lomaa ja sitten töihin. Nopeasti se neljä viikkoa menee. Jos olisi parempi taloudellinen tilanne, voisi sitä pidempäänkin lomailla... Ehkä sitten joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.