perjantai 1. tammikuuta 2010

Uusi vuosi ja uusia haasteita.

Tuolla lenkkivihon puolella lähti käyntiin sitten tammihaaste. Mielenkiintoinen kuntoilu- tai kuntoituskuukausi tiedossa. Pitääkin sitten keksiä joka kerta ainakin uusi kävelylenkki ja mieluusti kerätä lajeja myös noista eri-lajeista ja jos jonkun ystävänkin saisi mukaan vaikka kävelylenkille tai vaikka vesijuoksemaan. Tipaton tuskin tuottaa ongelmia, ellei sitten Euroviisujen suomen karsinnoissa eräässä yhtyeessä esiityvä tuttu pääse edustamaan Suomea. Jos niin tapahtuu, sitä voisi ehkä juhlistaa.

Nyt sitten siirryttiin saikulta vuosiloman puolelle sillä vasta 11.1 pitäsi palata töihin. Viimevuotiseen tapaan lomailen näin talvellakin kolme viikkoa, tosin silloin ne kaikki oli vuosilomaa. Nyt vain vajaa viikko lomaa ja pari saikkua.

Seuraava suuri haaste huoltajana tai oikeastaan huolto- ja keittiöpäällikkönä on tuo tammikuun lopussa oleva Endurancen 24-tunnin juoksu. Voi olla, että nyt pitää pitää aikaisempaa enemmän taukoja huoltopöydän takaa. Tosin se maltti voi olla sitten toinen asia ;) Eiköhän sitä ainakin yksi 3-4 tunnin lepotaukokoin tule jossain yön pimeimpinä ja yleenäsä dramaattisina tunteina tule otettua. Toivottavasti mahdollisimman moni tuohon hulluun koitokseen ilmottautunut ultraaja pysyy terveenä ja nähdään kovatasoinen kisa. Kaikista eniten toivon tietysti hyvää suoritusta rakkaalleni. Viime kausi kun meni Jussin osalta taas "parittoman vuoden kirouksen alla" eli pieleen ja pahasti.

Itse en mitään mullistavia uudenvuoden lupauksia tehnyt. Edellen lupaan olla tälläkin vuosikymmenellä olla polttamatta sitä elämäni ensimmäistä tupakkaa/sikaria. Kuntoilujen suhteen ainakin alkuvuosi mennään selän ja koipien ehdolla. Tuota syömispuolta voisi järkevöittää ja sitäkautta tuota painonhallintaa taas parempaan suuntaan. Piti tuo tehdä jo viimevuoden puolella, mutta näissä vaivoissa on ollut ihan tarpeeksi ja päätin antaa olla itselleni armollinen tuon suhteen. Sinänsä olen tyytyväinen, ettei tuota painoa päässyt kovin paljon kertymään marras-joulukuun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.