torstai 31. joulukuuta 2009

Voihan ruttaset!

Jyväskylästä kotiuduttu takaisin tänne Helsinkiin. Hiihtokilsatkin jäivät sitten siihen 1,6 kilsaan, kun käytiin toissailtana iskän kanssa katsomassa Jyp-Hifk peli. Hippoksella vai mikä se Synergia-areena se nyt onkaan oli tiivis tunnelma ja varsinkin seisomakatsomossa. Vauhdikas, tapahtuma- ja maalirikaspeli se oli. Yllättävän nopeasti sitä silmä taas tottui seuraamaan peliä livenä. Aikas hauskaa oli se, että ennen peliä muistelin seurakaverini Hatiksen kanssa, että pelaahan se Koskisen Kallekin taas Jypissä. Kummasti sitten Kalle teki tuossa ottelussa kauden kaksi ensimmäistä maaliaan :) Kivaahan se on aina suosikkijoukkueen voitto-ottelua käydä katsomasssa ;)

Eilen sitten pakattiin tavarat ja itsemme autoon. Takaisinpäin tuli muutama kassillinen enemmän tavaraa kuin mennessä. Käytiin menomatkalla tapaamassa veljäni Ylöjärven suunnalla ja samalla katsastettiin tilanne veljeni talonrakennustyömaalla. Veljeni nuoremmalla pojalla eli E:llä on vielä kirjaimet hukassa. Joulupukki oli jouluputti ja rukkaset on sitten ruttaset. Tuo ruttaset on sen verran hauska sana, että otin sen heti käytöön ;)

Tänään tuo kauppakeskus Sellon tapahtumat pisti taas miettimään elämän tärkeitä asioita ja tärkeysjärjestystä. Surullista, että tuollaisia pääsee tapahtumaan :(

Meinasi tärkein unohtua eli onnea ja menestystä vuodelle 2010!

1 kommentti:

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.