lauantai 5. maaliskuuta 2011

Hieman on tällä viikolla harmittanut, kun en ottanut perinteistä lomaviikkoa kisojen aikoihin. Nyt on pitänyt seurata kisoja jälkilähtetyksellä, kun duunissa on netti tv:t kielletty. Maastohiihdon puolella kisat ovat menneet kauden alkuun nähden todella hyvin ja varsinkin Heikkisen Matin hieno mestaruushiihto oli upeaa katsottavaa. Mäkihypyn romahdus on taas ollut aikas tuskallista.

Sinänsä vähän surkuhupaisaa, että mäkihyppääjät eivät valmmennuksesta purnaa kun taas maastohiihdon puolella Dahlenin ympärillä käy aikamoinen kritiikki. Hyvähän se on epäkohtia uskalletaan tuoda esille. Nortti-Petterin osoitti taas viestissä sitä kunnon urheiluhenkeä, ei noin.

Töissä muutot lähestyvät ja sain kuin sainkin paikan vaihdetuksi, vaikka hieman vaati neuvotteluja. Olisi tuo minulle merkitty paikka ollut aivan liian rauhaton paikka useammasta syystä. Muutenkin on hieman huumori koetuksella, kun tulee vielä pari organisaatiouudistusta tässä lähivuosina. Ei tuo edellinen kaiksivaiheinen uudistuskaan kivuttomasti mennyt, joten kovin hyviä odotuksia ei nytkään ole. Mielelläni olen tässä asiassa väärässä.

Akupunktioon on sitten lähtete saatu ja ensimmäinen aikakin on varattu. Mielenkiinnolla odotan, että miten se auttaa noihin vaihvoihin, vai pitääko turvauta vielä toisiin keinoihin. Samoin lähete fyssarille on hankittu. Lentsu sentäs on helpottanut.

Vielä loppuun leffoista eli tuli tuossa viiko sitten käytyä katsomassa Oscar-pysteillä palkittu Kuninkaan puhe. Hieno, lämminhenkinen ja hauska elokuva on minusta palkintonsa ansainnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.