maanantai 28. maaliskuuta 2011

Loma- ja matkasuunnitelmia, käsitöitä ja muuta

Nyt on vihdoin loman aika ja tuli kyllä tarpeeseen. Minusta olisi saanut olla kevätloma, mutta ei näköjään ainakaan tällepäivälle sitä suotu. On taas tullut lunta yön aikana, just kun kevyenliikenteenväylilläkin alkoi olemaan kunnolla asfaltti paljastunut. Toisaalta on ainakin kivan valkoista, kun oli jo aika likaisenharmaata se lumi.

Pääsiäislomaakin ollaan suunniteltu ja vaihteeksi on vuorossa matka Lontooseen ja käydään samalla tapaamassa Oxfordissa opiskelevaa Jussin veljeä. Kiva taas päästä reissuun vähän pitemmälle ja eiköhän sitä tule taas nähtyä sellaisia kohteita, mitkä jäivät edellisellä reissulla näkemättä. Samalla pääsee vähän kuninkaallisten häätunnelmia aistimaa, ne kun ovat seuraavana viikonloppuna.

Flunssakin on onneksi helpottumassa, mitä nyt edelleen on pientä kröhää. Edellisissä verikoikeissa ei ilmennyt mitään uutta, saas nähdä, mitä viime viikon torstaina otettujen verikoikeiden tilanne on. Astmahoitajalle en vielä ole aikaa varannut, kun pitää saada yskä rauhoittumaan ennen tuonne menoa.

Viime viikolla oli myös taloyhtiön yhtiökokous ja nyt näyttä siltä, että putkiremppa alkaisi jo nyt syksyllä. Ensi kuussa on asiasta asukasinfo, missä kerrotaan asiasta enemmän. Olin jo vähän miettinyt kesäloman ajankohtaa, mutta taitaa sekin muuttua, jos putkiremppa alkaakin jo esim. elokuussa.

Käsitöistä sen verran, että nyt on päästy taas tuon ikuisuusprojektiksi ristimäni villapaidan kutomisen makuun ja hyvin on kuvioita syntynyt. Mitä nyt on välillä joutunut muutaman puikollisen purkamaan. Kohta ollaa takakappaleessa kädentien suulla. Nyt en kovin helposti koko takakappaletta pura, vaan siirryn etukappaleeseen.

Kirjoista Michel Tournierin Kolmen kuninkaan kumarrus tuli luetuksi. Kirja kertoo Raamatun luomiskertomuksesta mainituista kolmesta itämään tietäjästä. Minusta yllättää vähälle huomiolle Suomessa on kyseinen kirjailija ja kirja jänyt. Tosin Lasse Lehtinen on omassa kirjallisuusbogissaan maininnut Tournierin Kolmen kuninkaan kumarruksen yhdeksi nykyajan klassikoksi.

Vielä loppuun niistä kuvista... En ole onnistunut/muistanut siirtää niitä lupaamiani kuvia tänne blogiin tai linkiksi. Jos vaikka samalla siirtäisi jonkun kuvan edelliseltä Lontoon-reissulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.