torstai 26. toukokuuta 2011

Lyhyt päivitys

Sen verran on kiirettä pitänyt, että en ole ehtinyt tänne kirjoittamaan.

Tänään olin kuulontutkimuksessa ja kuulo on ihan hyvä. Hieman oikeassa korvassa korkeilla taajuuksilla tuli pudotusta, mutta kuitenkin rajoja hipoen mentiin läpi.

Astmassa on pef-seurannassa toka viikko menossa. Ei nuo tulokset ole liikahtaneet suuntaan tai toiseen otti avaavia tai ei. Spirometriaan tuli varatuksi aika ja se on kesäkuussa.

Sain eilen palautetta, että mun blogia ei pääse niin helposti kommentoimaan. Nyt vähän muutin asetuksia. Saa laittaa viestiä tulemaan, jos ei vieläkäään pääse kommentoimaan. En tiedä aiheuttaako ongemia tämä selain (tulikettu) vai joku muu juttu.

Huomenna taas akupunktioon ja lauantaina maailma kylässä tapahtumassa on tarkoitus piipahtaa ja vielä tarkemmin SOS-lapsikylän kojussa ollaan mukana talkoilemassa. Vielä jos saisi jonkun kummin värvätyksi ;)

Seuraava teksti paremmalla ajalla.

3 kommenttia:

  1. Testataanpas heti. Astmatutkimuksia itse aikoinani läpikäyneinä, tiedän monta tapausta itseni lisäksi, jossa ei ole todettu astmaa, ja saanut käydä testeissä useita vuosia, ennen kuin se on tullut ilmi. Ilmeisesti astman toteaminen ei ole niin helppoa?
    Toisaalta lääkärin lausunto oli, että potilaalla EHKÄ astma. Eli 100% varmuutta ei vieläkään ole. Toisaalta astmalääke on kuitenkin auttanut yskään.
    "LauraIsabella"

    VastaaPoista
  2. Juu. Ekalla kertaa kirjoitus ei mennyt läpi. Vaati pari kertaa klikkausta, kunnes tuli varmennekysymys, ja sen jälkeen lähti.

    Selaimena IE, johtuisiko siitä?

    "LauraIsabella".

    VastaaPoista
  3. Ekalla viikolla pyörittiin jossain 250-300 luvuissa, nyt 300-350. Monet astmaa sairastavat sanovat, että heikin ovat saaneet paljon suurempia lukemia.

    Voi olla, että kyse on jostain muusta taudista, mitä ei ole tutkittu. Täytyy vaan odottaa tilanteen kehittymistä ja tuloksia.

    Näköjään tuo asetus tökkii myös mun työkoneella ja selaimena kanssa IE

    Viestin kirjoitti:

    Santta

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.