torstai 10. kesäkuuta 2010

Eilen aamulla kävi tuuri töihin lähtiessä, kun ehdinkin vähän ennen junaa tulleeseen bussiin ja sitten ehdin vaihtamaan yhtä vuoroa aikaisempaan junaan kuin juna-juna yhdisteämällä.

Töissä tuli oltua iltapäivällä vaihteeksi asiakspalvelussa. Ihan kivasti kävi asiakkaista, mutta ei onneksi ruuhaksi asti. Tuon vuoron jälkeen olin aikas sippi, joten jätin suosiolla salireissun väliin ja suuntasin kotiin.

Kotona kävin sitten palauttamassa kirjastosta lainaamani kirjat ja samassa yhteydessä tuli tehtyä lyhyt kävelylenkki. Muuten ohjemassa oli kokkaamista, syömistä, vähän töllön katsomista ja netissä surfaamista.

Tänään en sitten ehtinyt noin hyvin töihin kuin eilen, mutta kuitenkin ihan kohtuullisessa ajassa. Töissä oli ihan normaali päivä.

Oli niin hyvä ilma tänään, että päätettiin mennä Jussin kanssa vaihteeksi kaupungille. Käytiin ensiksi syömässä ja sitten käveltiin senaatin- ja kauppatorin kautta tähtitornin mäelle ja sieltä edelleen espan kautta rautatieasemalle. Kiva ilma oli tänään ja yllättävän paljon porukkaa oli mm. tähtitorninmäellä ja tietysti Espalla. Oli myös kivaa vaihtelua normaaleihin rutiineihin.

Kotona kävin sitten suihkussa ja nyt olen vähän yrittänyt netissä surffailla. Saas nähdä, josko sitä jo huomenna pääsee töissä nettiin vai jatkuuko tuo tilanne ensi viikkoon tai jopa pidempään.

Lisäys... Tsempit kaikille viikonloppuna/ensi viikolla juostaviin kisoihin kuiten Suomi-Juoksuun, Forssaan tai Tanskan Bornholmin ultrakisaa ja samoin varsinkin Suomi-Juoksun talkoolaisille paljon tsemppiä! Ehkä sitä on taas ensi vuonna mukana Suomi-Juoksussa talkoilemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.