tiistai 8. kesäkuuta 2010

Toissayönä heräsin jostain syystä jo aamuyöstä, enkä meinannut saada tuon jälkeen millään unta. Aamulla olin kuitenkin ihan yllättävän virkeä, vaikka töihinlähteminen tekikin tiukkaa. Onneksi olin sisäistänyt kesäaikatalun ja ehdin hyvissä ajoin töihin. Töissä oli ihan normipäivä, joten ei siitä sen enenpää.

Töiden jälkeen sitten salille. Tälläkertaa ehdin tehdä 25 minsaa nojakuntopyörällä ja sitten oli vielä puolentunnin circuit-treeni. Ei ollut circuitissa tälläkään kertaa muita kuin ohjaaja. Nyt sain tehtyä vähän tiukemman treeni kuin viikko sitten.

Kotona ohjemassa oli kokkaamista, syömistä, töllön katsomista ja vähän netissä surfaamista.

Tänään ei sitten onnistunutkaan töihinlähtö yhtä mallikkaasti, vaikka olinkin samoihin aikoihin lähdössä. Oli taas vaihteeksi junaliikenne pääradalla sekaisin. Muutan minuutin sitä ihmettelin ja sitten tajusin onneksi mennä bussilla tuon alkumatkan. On se vaan kumma, että asemilla ei opastaulut olleet ajantasalla eikä kuulutuksistakaan ollut mitään tietoa.

Töihin ehdin kuitenkin myöhemmin kuin eilen. Muuten oli töissä normipäivä, mutta on taas vaihteeksi internet suljettu jonkun tietoturvauhan vuoksi, eikä tuon kestosta ole vielä mitään tietoa. Ei siis kannata ihmetellä, jos ei minua päivällä netissä näy tai mahdollisten kommenttien hyväksyminen ja julkaiseminen kestää normaalia pidempään.

Töiden jälkeen taas salille ja vuorossa tiistain jumpat eli core + shape eli yhteensä puolitoistatuntia. Nyt sain tehtyä nuo jumpat paremmalla sykkeellä kuin viikko sitten. Ehkä tuo uusi viikko-ohjelma vaan vaati totuttelua.

Kirjosta Paolo Coelhon Voittaja on yksi tuli luetuksi. Kuten jo edellisellä tekstissä totesin, kyseessä oli astetta synkempi Coelhon kirja. Ajatuksia herättävä kirja tuo on, mutta jotenkin ei vaan tämä kirja kolahtanut niin kovaa kuin muutamat muut Coelhon kirjat. Nyt on lukuvuorossa tai jo melken luettu Denice Affocon Elossa kuoleman kentällä. Kyseessä on omaelämänkerrallinen kirja punakhmerien hirmuteoista Kambodzassa. Järkyttävää luettavaa ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen kirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.