torstai 3. kesäkuuta 2010

Enemmän ja vähemmän koomailua

Eilen aamulla piti ehtiä ajoissa töihin, kun oli aamulla ryhmän palaveri. Vähän paremmin tuli nukuttua kuin edellisenä yönä, mutta silti oli mm. palaverissa välillä vaikeuksia pysyä hereillä.

Ei ollutkaan ryhmän palaveria ollut varmaan kuukauteen, joten asiaa riitti. Ihan hyvässä hengessä saatiin asioista keskusteltua vaikka aikaa tuossa menikin parisen tuntia. Tuon jälkeen pitikin lähteä ruokkikselle ja sitten oli vuorossa parin tunnin puhelinvuoro. Ei siis hirveästi saanut omia töitä tehdyksi, mutta mielummin sitä ottaa yhden rikkonaisemman päivän kuin pari.

Töiden jälkeen oli tarkoitus mennä salille. Olin vaan niin väsynyt, että katsoin parhaaksi mennä kotiin. Yllättäen junaliikenteessä oli taas jotain häikkää ja piti tulla Pasilasta bussilla kotiin ja vielä kaupan kautta.

Kotona sitten ruuanlaittoa, syömistä ja töllön katsomista. Netissä en jaksanut pahemmin notkua. Sen verran väsynyt olin, että jo ennen kymmentä lähdin untenmaille.

Tänään sitten olikin virkeämpi olotila aamusta. Onnistuin taas vetkuttelemaan töihinlähtemistä sen verran paljon, että meinasi tulla kiire. Onneksi tuli juuri sopivasti bussi ja Kehä 1-veti sen veran hyvin, että ehdin vaihtaa aikasempaan junaan kuin mitä olisin ehtinyt, jos olisin mennyt junalla Pasilaan. Pitääkin vähän skarpata tuon suhteen, kun ensi viikolla tulee lähiliikenteeseen kesäaikatalut ja junia kulkee vähän harvemmalla välillä.

Töissä ei tänään ihmeempiä tapahtunut. Muutama rästi- ja keskeneräinen tapaus tuli tehtyä valmiiksi ja samoin jokunen kirje lähetettyä.

Töiden jälkeen sitten salille. Alkuun 20 minsaa vähän reippaampi alkuverkka kuntopyörällä ja sitten saliohjelma. Salilla oli yllättävän paljon porukkaa ja osa laitteista oli välillä varattu. Piti siis tehdä osa ohjelmasta vähän eri järjestyksessä, mutta tuo on vaan hyvää vaihtelua. Loppuun vielä lyhyet venyttelyt. Aikas tarkkaan tunti meni tuossa saliohjemassa ja venyttelyissä.

2 kommenttia:

  1. Mä olen kerran nukahtanut aamuvuoron jälkeisessä palaverissa! Heräsin siihen kun porukat ympärillä hekottelivat =) Shame on me !!!

    VastaaPoista
  2. Varmaan oli vaikeata pysyä hereillä, kun on aamuvuoro takana.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.