keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

loma lähestyy

Eilen aamulla oli vuorossa vaihteeksi bussiseikkailu eli menin töihin vuorolla, millä olin mennyt kerran aikaisemminkin ja silloinkin kolleegan kanssa. Olin jo ihan varma, että menin liian pitkälle tai muuten muistin sen reitin väärin. Onnistuin sitten jäämään vain yhtä pysäkkiä aikaisemmin pois kuin oli tarkoitus eikä ollut kuin muutama sata metriä kävelyä Huopalahden juna-asemalle.

Töissä tuli sitten tehtyä pieni happihyppely, kun tuli aiheeton palohälyytys. Onneksi ei satanut tai ollut kurja keli ja päästiin nopeasti takaisin sisälle. Muuten työpäivä meni ihan normaalisti.

Töiden jälkeen salille ja vuorossa puolitoistatuntia jumppaamista. Ei tainnut olla paras mahdollinen vireystila, kun syke oli taas kumman alhainen. Muutenkin onnistuin sähläämään sykemittarin kanssa.

Tänään menin tutulla bussi-juna yhdistelmällä töihin, eikä mitään ollut mitään ongelmia eksymisen suhteen. Töissä tein tänään pois lähinnä keskeneräisiä tai selvitettäviä tapauksia, kun on hyvä tehdä niitäkin pois ennen lomaa. No aikamonta tapausta jää silti odottamaan selvittämistä loman jälkeen... Huomenna pitäisi sitten käydä töissä kääntymässä muutama tunti. Onneksi on mahdollista lähteä aikaisemmin liukumaan :)

Kotona sitten vähän siivoamista ja tietysti pakkaamista.

Kirjoista Vicki Myronin ihanan hellyttävä kirjastokissa on luettu. Kivaa kesälukemista :) Nyt on vuorossa John Boynen Kapina laivalla eli kirja kertoo yhden kuuluisimman laivakapinan eli Boyntyn tapahtumista. Muita versioita en ole lukenut, enkä muistaakseni myöskään leffaa nähnyt, vaikka muuten tapahtumat ovat tuttuja.

Jää nyt tämä blogi pienelle tauolle juhannuksen ja kesäloman takia, kun ein äiteen läppärillä viitsi pitkiä kirjoituksia kirjoittaa. Menee sen läppärin hiiren kanssa hermot.

Lopuksi oikein hyvää juhannusta ja kesää kaikille blogini lukijoille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.