keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Eilen aamulla oli kontrollikäynti fysioterapeutille ja piti ehtiä tuonne jo kasiksi eli aikainen herätys oli tiedossa. Ehdin tuonne hyvin, kun oli pakko ehtiä. Vaikka en tosiaan ollut liikkeitä kovin aktiivisesti tehty, sain moitteiden sijasta kehuja. Kuulemma selän asento on jo nyt vähän korjaantunut ja lisäksi olin omaksunut hyvin ne harjoitukset. Fyssari kysyi kiputiloista ja kerroin, että ei niitä ole pahemmin nyt ollut. Sain nyt ensimmäisen liikeharjoituksen noiden edellisten harjoitusten lisäksi ja seuraava tapaaminen sovittiin elokuulle. Oli kiva kuulla tuollaisa uutisia ja tietysi kyllä se on muutenkin ihan arki-elämässä huomannut, että selkä ei enää oikeastaan yhtään kipuile. Nyt vaan pitää tehdä niitä harjoituksia ja yrittää parantaa edelleen selän asentoa.

Töissä sitten oli siirtyminen reilun puolen vuoden tauon jälkeen tekemään tiettyjä tehtäviä. Kun ei ole noin pitkään aikaan noita asioita käsitellyt, tuntui taas että mistään mitään osaa, vaikka noita asioita on käsitellyt jo aika monta vuotta. Eiköhän ne tiedot ja taidot taas palaudu mieleen, viimeistään sitten loppukesästä. Sain myös vihdoin ja viimein paikalleni toisen apupöydän, kun löytyi sopiva pöytä. Kiva, että on enemmän pöytätilaa, niin pysyy paperitkin paremmin järjestyksessä.

Töiden jälkeen sitten salille ja vuorossa tiistaiseen tapaan core + shape-jumpat. Nyt alkaa jo olla tutut ohjelmat, joten sai taas hyvin itsestään irti. Tosin keskisyke oli aika alhainen, mutta ei nuo mitään kovia hikijumppia olekkaan.

Kotona sitten kokkaamista, syömistä, vähän netissä notkumista ja töllön katsomista.

Ei saanut tänäänkään nukkua kovin pitkään, kun oli aamulla vuorossa ryhmän palaveri. Tälläkertaa pomo tarjosi meille pullakaffet, kun viimeksi vähän vitsailtiin ettei ollut pullaa tarjolla ;) Parisen tuntia tuossa palaverissa vierähti. Seuraava palaveri, mihin tulee osallistuttua onkin sitten elokuussa. Parin viikon kuluttua kun painaa lomat päälle ja heinäkuussa pomo on lomalla. Muuten työpäivä meni ihan normaalisti.

Tänään pidin jumpista ja salista välipäivän ja tulin suoraan kotiin. Oli vähän tarkoitus mennä kävelemään, mutta väsähdin sitten soffalle. Huomenna menen suosiolla tekemään saliohjelmaa, ettei mene loppuviikko ihan rötväilyksi.

Operaatio painonpudotus etenee hitaasti, mutta varmasti. Alkuvuoden aikana on joku seitsämän kiloa lähtenyt painosta pois ja kyllä se tuntuu kivalta, kun kaikki vaatteet eivät kirstä + vaatekaapista löytyy enemmän sopivia vaatteita :) Muutamat ovat myös huomanneet tuon painonputoamisen. Olisi sitä painoa voinut enemmänkin saada pois, mutta olen iloinen jo tästä. Nyt vaan pitää skarpata, ettei kesälomalla pääse painoa tulemaan takaisin.

Henning Mankellin Savuna ilmaan oli niin hyvää luettavaa, että sain luetuksi sen jo tänään loppuun. Uskomattoman tarkkanäköistä ja paljon ajatuksia herättävää tekstiä jälleen kerran. Nyt vuorossa on sitten Vicky Myronin Kirjastokissa. Lisäksi ajattelin tässä kesän aikana lukea erään suomalaisen klassikon eli Runebergin Vänrikki Stoolin tarinat. Tuo kirja tarttui mukaan ilmaishyllystä yhdellä kirjastoreissulla ja toinen oli Huovisen Havukka-ahon ajattelija. Ennen tuota reissua tai sen jälkeen en kyseisestä hyllystä ole löytänyt mielenkiintoista luettavaa. Runojen lukemisen aloitin jo tänään ja heti tuntuu tekstiä taas tulevan ;)

3 kommenttia:

  1. Onnittelut, hienosti olet painoa pudottanut - onneksi kesällä on vaikka muille jakaa keveitä herkkuja! Kotimaiset uudet perunat, kurkut ja tomaatit ja kunhan marjakausi alkaa, niin täytyy varoa, ettei muutu mansikaksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja löytyy tosiaan paljon terveellisiä herkkuvaihtoehtoja.

    VastaaPoista
  3. Hyvä Santta. Hitaasti pudotetut kilot eivät tule niin helposti takaisin. Ja tosiaan, kotimaiset kasvikset tekevät tuloaan kauppoihin. Niitä odotellessa...

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.