maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kuulumisia

Näköjään näin kesällä ei jaksa päivittää blogia yhtä tiheästi kuin talvella. Torstaina normaalisti töihin ja töissä normaalit kuviot. Töiden jälkeen salille. Alkuverkan tein vaihteeksi crossarilla ja sitten saliohjelman + venyttelyt.

Onneksi perjantaina aamulla satuin avaamaan telkkarin ja huomaamaan, että lähijunaliikenne voi tökkiä ilkivaltaisesti sytytettyjen tulipalojen takia. Menin sitten suosiolla töihin bussi + juna yhdistelmällä. Töissä tuli pari viimeistä tuntia vietetteyä puhelimessa tai onneksi linjat eivät kokoaikaa laulaneet. Töistä uskalsin tulla kotiin junalla ja käytiin vielä samalla reissulla kaupassa. Kaupareissulla tuli taas bongattua tuttuja, terveiset vaan Peksulle, jos tätä satut lukemaan.

Lauantaina oli sitten viikon toinen lorvimispäivä eli ei pahemmin kuntoiluja. Pitihän niitä Victorian häitä vähän seurata, vaikka oli toisenlaiset aikomukset. On ne niin söpöjä :)

Sunnuntaina sain sitten itseni liikkelle tein melkein tunnin ja 50 minsaa kestäneen jä vähän yli 9 kilsan mittaisen kävelylenkin. Taas vaihteeksi Kayanot hiersivät rakon, kun en muistanut sitä kohtaa suojata etukäteen. Muuten päivä meni lorvalleissa. Tuli sentäs viikonloppuna ostettua junaliput juhannusta varten eli vanhempieni mökille ollaan taas vaihteeksi menossa.

Tänään menin töihin bussi + juna yhdistelmällä, kun bussi tuli sopivasti. Näköjään ennen lomaa pääsee töihinkin aikaisemmin kuin kolme- neljä viikkoa sitten. Töissä ei ihmeempiä tapahtunut. Tänään oli circuit peruttu ja tunti siirrettiin ohjaajan loman takia tiistaille. Minulla tiistaina on muuta ohjelmaa, joten tein tänään sitten saliohjelman.

Täytyy nyt sen verran skarpata, että päivittää tätä blogia ennen juhannusta. Torstaista alkaen tulee kuitenkin jonkinlainen tauko blogiin juhannuksen ja kesälomien takia. Ei vielä ole tietoa paluupäivästä tänne Helsinkiin. Eikä mutsin läppärillä viitsi blogia päivittää, menee hermot sen kanssa alta aikayksikön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.