tiistai 1. kesäkuuta 2010

Eilen aamulla taas aikamoisia vaikeuksia saada konetta käyntiin, mutta silti ehdin reilusti liukuman puitteissa töihin. Töissä tietyt asiat ovat edenneet jopa pelottavan hyvää tahtia ja vähän etuajassa omaan suunnitelmaan verrattuna, mutta parempi niin.

Töiden jälkeen sitten tutulle salille ja nyt oli sitten kesälukkarin aika eli menin vaihteeksi circuitiin. Olikin sitten varsinainen priva-tunti, kun ei muita tullut tuolel tunnille. Ohjaaja teki tuon treenin sitten minulle kaverina. Toivottavasti ensi viikolla tulisi vähän enemmän porukkaa, sillä tällä tahdilla tuo tunti lähtee aikas nopeasti kesälukkarista pois. Tuota ennen ehdin tehdä vielä 20-minsaa kuntopyörällä.

Kotona ohjelmassa kokkaamista, syömistä, vähän töllön katsomista ja netissä surfaamista.

Viime yö tuli pitkästä aikaa nukuttua todella huonosti, joten päivä meni osittain aikamoisessa koomassa. Varsinkin iltapäivällä piti jo tosissaan skarpata, että pysyi hereillä.

Töiden jälkeen sitten salille ja tänään ohjelmassa oli core+shape-jumpat eli yhteensä puolitoistatuntia. Hyvin tuo yhdistelmä meni, tosin keskisyke ja sitä kautta myös polarin perusmittarin mittaama energiankulutus oli tosi alhainen. Ehkä tuo väsymys vaikutti osittain asiaan ja myös se, että en ennen tunteja tehnyt mitään muuta lämmittelyä.

Kotosalla sitten tutut kuviot. Huomenna pitääkin lähteä aikaisemmin töihin, kun on aamupäivällä pitkästä aikaa palaveri ja heti sen perään pari tuntia puhelimessa.

Kirjoista kirjastosta Anita Brooknerin Päivät Pariisissa on luettu. Ihan mielenkiintoinen tuttavuus Brooknerin kirja oli. Nyt onkin sitten kirjaston kirjat luettu ja jos seuraavan satsin hakisi vasta syksymmällä. Omassa kirjahyllyssä tosin riittää luettavaa eli nyt vuorossa on Paoulo Coelhon Voittaja on yksin. Ainakin alku lupaa vähän erilaista Coelhoa kuin aikaisempi tuotanto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.