sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Viikonloppu takana

Perjantaina ehdin töihin jo ihan kohtuullisen hyvissä ajoin, toisin en niin aikaisin kuin kesiviikkona. Pitääkin nyt skarpata tuon suhteen, kun julkinen liikenne siirtyy kesäaikatauluihin ja osa vuoroista ajetaan harvemmin välein kuin normaaliin aikatauluun. Toisin viime talvi oli mitä oli mm. lähijunien osalta..

Oltiin sitten Jussin kanssa molemmat niin väsyneitä, että ei jaksettu töiden jälkeen lähteä enään kauppaan. Illalla siis ohjelmassa kokkaamista ja vähän töllön katsomista. Olin niin puhki, että menin nukkumaan ennen kymmentä.

Lauantaina tuli nukuttua kohtuullisen pitkään. Aamutoimien jälkeen sitten kauppareissu fillarilla ja samalla tuli tehtyä pieni fillarilenkki, kun ei menty suorinta tietä. Illemmalla sitten käytiin kävelemässä vähän vajaa 6 kilsan lenkki. Oli todella kova tuuli reisana eilen. Jussi kävi vielä tekemässä oman juoksulenkkinsä. Muuten ei mitään ihmeempää ollut ohjelmassa.

Tänään heräsin joskus kasin aikoihin, kun ei enää nukuttanut. Katselin sitten töllöstä ja kovalevyltä ohjelmia. Ehdin myös käydä tekemässä tunnin kävelylenkin. Sitten käytiin kyläilemässä Jussin vanhempien luona ja samalla nähtiin myös muut sisarrukset ja tietysti L-vauva. On se sellainen hymynaama tuo L :) Terveisiä vaan kaikille.

Onnittelut vähän jälkikäteen kaikille koulunsa päättäneille. Samoin Tukholman maratonilla onnistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.