maanantai 14. kesäkuuta 2010

Perjantaina normaalit kuviot töissä ja viimeiset pari tuntia vierähti puhelinpäivystyksessä. Töiden jälkeen kaupan kautta kotiin. Kotona sitten ruuanlaittoa, syömistä, töllön katsomista ja vähän netissä surfaamista.

Launtaina oli sitten niin kurja keli, että ei pahemmin hotsittanut ulkona pistäytyä. Päivä meni sitten leppoisasti mm. sudokuja ratkoessa, kun tuli siltä Lontoon reissulta ostettua sudoku-lehti ja siinä on riittänyt tekemistä.

Sunnuntaina oli kelien puolesta vähän parempi päivä, mutta rötväilyksi tuokin päivä meni. Mikäs siinä, välillä tekee vaan hyvää olla ja rötväillä, kunhan ei tuosta tapaa tule. Saatiin taas kovalevyltä katsottua pois mm. yksi leffa ja samoin muutama sarjaa tuli otettua kiinni.

Tänään ehdin aikaisemmin töihin kuin viikko sitten, vaikka aamulla olisi kummasti väsyttänyt. Työpäivä meni ihan normaalisti ja tänään tuli uusi henkilö meidän ryhmään. Toivottavasti hän viihtyy pitkään.

Töiden jälkeen sitten vuorossa ryhtiliike kuntoilujen suhteen eli salille. Alkuun tein kevyesti puoli tuntia nojakuntopyörällä. Sen jälkeen oli vuorossa puolituntinen circuit. Tälläkertaa oli minun lisäksi toinen henkilö tuolla tunnilla ja tietty ohjaaja. Kummasti tuntui, että sain tälläkertaa tehtyä vähän tehokkaammin. Liekkö sitten ollut vaikutusta sillä, että oli toinenkin treenaaja tuolla tunnilla.

Kirjoista vielä eli Denice Affocon Elossa kuoleman kentällä tuli luettua ja sen jälkeen luin Nobel-palkitun Herta Müllerin kirjan Romanian diktatuurin ajasta kertova Sydäneläin. Ihan mielenkiintoinen tuttavuus Müllerkin on. Seuraavaksi paluu tutun kirjalijan tuotantoon eli vuorossa on Henning Mankellin Savuna ilmaan.

Loppuun vielä isot onnittelut viikonlopun kisojen hienoista suorituksista, erityisesti Salon Perniössä 100 km hurjassa kelissä ultranneille. Samoin iso kiitos kaikille talkoolaisille, ei varmaan ollut mitään herkkua tuossa kelissä. Ehkä sitä ollan taas ensi vuonna mukana huotopöydän takana.

2 kommenttia:

  1. Sudokuja tulee välillä itsekkin ratkottua, mikäli vaimo ei ole ehtinyt ratkomaan niitä mua ennen!

    VastaaPoista
  2. Kannattaa hankkia sudokulehti, niin siitä riittää tekemistä pidemmäksi aikaa ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.