sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Näköjään lipsahti näin viikonloppuna päivitystahti peräti kolmen päivän mittaiseksi.

Perjantaina ihan normaali työpäivä ja se pari tuntia tuli puhelinta päivystettyä. Soi mokoma enemmän kuin torstaina. Muuten sain töitä tehtyä vähän tehokkaammin kuin torstaina.

Töiden jälkeen sitten kaupan kautta kotiin. Illalla ohjelmassa kokkaamista ja töllön katsomista. Olin vaan niin tolkuttoman väsynyt, että ennen iltakymmentä piti mennä untenmaille.

Eilen heräsin ihan hyvissä ajoin, mutta kävelylenkille sain itseni vasta alkuillasta. Jotenkin kummallisesti koomaillessa eilinen päivä meni. Kävelylenkki oli sentäs joku kilsan pidempi kuin viikko sitten.

Tänään päivä meni mm. siivotessa ja kokatessa sekä tein lyhyen kävelylenkin. Jostain syystä en vaan saanut lähdettyä salille, vaikka niin oli tarkoitus. Täytyy sitten ensi viikolla joku ilta mennä töistä suoraan tekemään se saliohjelma, että säilyisi siihen jokin tuntuma.

Ultrajuoksussa suomen kolmikko selvitti itsensä Nemeasta-Olympiaan ihan aikataluissa, vaikka aikamoisia ongelmia oli kaikilla ollut valmistelussa. Onnittelut koko kolmikolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.