sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Iskias iski takaisin ja fiilikset sen mukaiset!

VAROITUS: Tämä teksti sisältää itsesäälissä rypemistä!

Oli sitten eilen illalla tuon hermokivun jälkeen fiilikset jossain ja syvällä. Eikä tänä aamuna fiilikset olleet parantuneet. Vielä kun tuli taivaantäydeltä vettä, olotila oli kaikkea muuta kuin positiivinen. Aamupäivällä piti pitää sellainen puolentunnin masisteluhetki eli ei muuta kuin sänkyyn vällyjen alle itseääliin rypemään. Helpotti hetkeksi oloa.

Päivällä siten järkkäsin osan vaatteista ja mm. polkupyöräkypärän uuteen vaatekaappiin, samoin verhot ja pöytäliinat saivat paikan uudessa kaapissa. Nyt on liinavaatekaapissa enemmän tilaa lakanoille ja pyyhkeille. Häärääminen ja hermokipu pistää mun pinnan aika lyhyeksi ja Jussi joutui kyllä aika pahasti sijaiskärsiäksi. On mun rakas kiltti ja kärsivällinen mies, kun kestää noin hyvin mun kiukuttelut : ) Äidin ja Isän kanssa olisin kyllä saanut jo muuuutaman riidan tuossa ajassa ja fiiliksissä aikaiseksi ;) Suku on tietyssä asiossa pahin...

Lähdin sitten tekemään kävelylenkkiä, mutta jäi taas tyngäksi eli joku 2,5 kilsaa ja aikaa meni reilut 30 minsaa. Eli paluu kuukauden takaisiin tuntemuksiin on totta. Pitää tuohon burana ja antibioottikuuriin lisätä taas vaihteeksi panacodit. On tässä marraskuussa ollut ihan uskomattoman paskaa tuuria minulla eli iskiaksessa ja letsussa kärvistelyä vuoron perään. Fiilikset on taas tyyliä eniten vituttaa kaikki!!! Sorry mutsi nämä kiroilut, kun ei pääse edes kuntoilemalla purkamaan pahaaoloaan, eikä viitsi Jussillekkaan hirveesti kiuktella, puran sitten pahaaoloani tänne!

Onneksi sentäs Hannu Manninen teki hienon paluun yhdistetyn piiriin. Kova kaveri on, kun pystyy heti palaamaan huipulle. Hienoa!

Lisäys: Samoin Sanna Kullbergin hieno ennätys Firentzen maralla vaikean loukkaantumisen ja kauden jälkeen oli hieno uutinen :) Hyvä kaima!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.