tiistai 24. marraskuuta 2009

Sairaslomalaisen sekalaisia pohdintoja

Tänään olen taas pienessä mielessä ehtinyt pohtia vaikka mitä. Yksi oli tämä blogin perustaminen ja Lontoon rapsojen kopionti (ja pahimpien kirjoitusvirheiden muokkaus) tuolta Lenkkarista. Olen myös pyytänyt kavereilta ja tutuilta lupaa noihin blogi-linkkeihin. Kaikki nyt näkyvät blogit on siis saatu lupa laittaa linkkilistaan -roudarin katsoin suostuneen, kun oli linkittänyt minun blogin omaansa ;)

Tuli muuten mieleen, että jos mulla on jonkinlainen Lenkkivihko-kirous.. Viimeksi, kun sinne kirjoittelin sain vaivaksi bursiitin ja hölköttelyt jäi siihen, lisäksi viimevuonna oli ihan samanlainen lentsukierre korvatulehduksineen ja outoine huimauksineen. Kun nyt tuonne palasin kirjottamaan, alkoi taas lentsukierre ja vielä tuo iskias. Uskaltaakohan tuolta pitää enää taukoa ja jos pidän, mitä seuraavaksi.

Oli Lontoon reissun aikana tipahtanut myös uusin Juoksija-lehti postiluukusta. Itse muista sitä tilanneeni, eikä myöskään lukenut, että se on näytelehti. Kiitos vaan jollekin ystävälliselle henkilölle, jos olet tuon tilannut. Kiva oli lehdestä lukea juttuja ja varsinkin Polarin sykemittaritehtaasta. Olen elämäni kuusi ensimmäistä vuotta asunut Säynäjäkankaitten naapurissa Kempeleen Köykkurissä. Isäni ja Professori Säynäjäkangas rakensivat talot siis samaan aikaan. Säykin nuorin lapsi on minun lapsuudenystävä ja edelleen pidätään yhteyttä -tai ainakin joulukorti lähetetään. Aikamoinen persoona tuo Säykki on, mutta ei nyt kerrota kaikkea.

Hieman myös huvittaa nämä blogsportin profiilikyselyt esim. parhaista kirjoista. Minä olen lukenut aina ja paljon, joten on vaikea nimetä yhtä tai edes top 20-kirjaa. Ehkä Top 50 tai 100 olisi mahdollista. Suurin luku-urakka on ollut kahlata läpi kaikki Päätalot. Tosin postyymisti julkaistuja kokoelmia en ole lukenut. Muita esimerkkejä lukemistani kirjoista on vaikka Taru Sormusten Herrasta + muuta Tolkienin tuotantoa,Sota & Rauha, Idiootti, Rikos & Rangastus, Sinuhe Egyptiläinen, Tuntematon Sotilas, Pohjantähti Trilogia, Jane Austinen kirjat, Myrskyluoto-sarja, Juoksuhaudantie, Coelhoja, Mankkelleita, Nesbjöön tuotantoa, Larssonin Millenum-trilogia, McEvaneita, Coezeeta, Lessingiä, Le Cleziota, Kertésejä... Tuossa on vain murto-osa lukemistani kirjoista. Raskaiden kaunokirjojen jälkeen on kiva lukea vaikka dekkareita tai vähän viihteellisempää höppäromskuja. Myös elämänkerralliset kirjat ovat kiinnostavia.

Tuli tuossa tehtyä reilu tunnin mittainen kävelylenkki. Kiva oli kävellä hämärässä Vantaanjokivarressa ja ilmakin oli sopivan kostea hengittää. Eipä ollut hirveästi muita liikkeellä.

Loppuilta menee varmaan uutta vaatekaappia kootessa. Saatiin se osittain joululahjaksi, kun ikuinen pulma säilytystilasta. Tuossa paikalla olleet mappihyllyt saatiin jos siirrettyä ennen reissua. Äiree ehdotti, että annettais ne pois. Voi olla, että ei anneta.. Mihin sitten ne kirjat ja lehtikansoit oikein mahtuu.

Kirjoitin myös mailia kummitädilleni tuonne Australiaan. Onneksi ei asu Sydneyn lähistöllä, niin ei tartte olla sydänkurkussa. Laitoin ensimmäisenä sukulaisena hänelle linkin tänne. Terveisiä vaan sinne Australiaan kummitädille. Pitääkin laittaa äireelle ja ainakin yhdelle serkulle linkit tänne ja parille kaverille..

1 kommentti:

  1. Nyt sitten selvisi tuo Juoksija-lehti. Intersport oli tilannut niitä asiakkailleen. Kiitos vaan sitten Keskolle tuosta lehdestä!

    Vaatekaappia ei edes alettu kokoamaan. On se sen verran raskas nostaa, että pitää pyytää apujoukkoja ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.