lauantai 28. marraskuuta 2009

Takapakkia osa xxx

Tänään aamulla en taas saanut nukutuksi pitkään, joten nousin joskun seiskan aikoihin ylös. Aamulla sitten lueskelin netistä, päivitin blogia ja katsoin kovalevyltä pois yhden tallenuksen.

Aamu oli sateinen, mutta lähdettiin silti kävellen kauppaan tuonne Malmille eli ostettiin sapuskaa ja mulle uusi fillarikypärä. Edellinen kun tippui hattuhyllyltä eteisen laattalattialle ja hajosi.

Takaisin sitten junalla, kun ei niitä täpötäisiä ja painavia reppuja viitsi paria kilsaa roudata. Söin sitten evääksi sämpylää ja lähdin toiselle kävelylenkille. Piti tehdä vielä seillainen 8-9 kilsanen lenkki, mutta haaveeksi jäi. Jo alkumatkasta hermot muistuttivat menosta ja kesken lenkin oli pakko lyhentää lenkkiä ja yrittää pudottaa vauhtia. Silti viimeinen kilsa oli taas tuskaista taapeertamista. Täytyy ennen nukumaanmenoa ottaa taas yksi panacod, että saa hermokivuilta nukutuksi. Fiilikset on taas jostain ja syvällä :( Onneksi kohta tämä marraskuu on ohi ja saa levätätä vaikka koko kuun. Nyt nämä viimeiset päivät yritetään sinnitellään tuossa marraskuntoiluputkessa ja menään taas koiven ehdoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.