torstai 14. tammikuuta 2010

Häsellys-päivä

Tänä aamuna oli taas tuntemuksia eilisen hieronnan jälkeen sekä selässä että koivissa. Onneksi tajusin eilen illalla ottaa suosiolla panacodin, että pystyn nukkumaan.

Aamulla oli jo ennen kasia tapaaminen työterveysfyssarin kanssa. Ehdin tuonne ajoissa, vaikka meinasi tulla vähän kiire. Katsottiin tilanne ja fyssari pyysi ottamaan yhteyttä meidän työsuojeluvaltuutettuun, että tultaisiin töissä katsomaan työergonomiaa. Laitoinkin viestiä hänelle ja ensi viikon tiistaila tullaan tarkastamaan tilanne. Varmistin myös työsuojeluvaltuutetulta sen, että säädettävään sähköpöytään tarvitaan oman työterveyslääkärin lausunto, pelkkä fysiatrin lausunto ei riitä.

Seuraavaksi sitten lekurin juttusille. Oltiin samaa mieltä fysiatrin lausunnosta, eli haetaan minulle kelan järjestämään selkäkuntoutukseen paikka. Lääkäri teki b-lausunnon ja pitää vielä itse käydä kelassa tekemässä hakemus. Lisäksi sain uusittua reseptit ja lääkäri kirjoitti nyt reseptin miedommalle kipuläkkeelle eli panadon fortelle. Panacod kun on aikas tujua tavaraa. Lisäksi sain myös tulehduskipugeeliä eli orudista, se kun on vahvempaa kuin reseptivapaat votarenit ja zonit.

Pääsin töihin kymmeneksi ja eikun heti yhdenn työryhmän palaveriin tai no poistin eväät jääkaappiin ja hain muistiinpanot + tulostamani paperit paikalta sekä lämpimän hihattimen. On nimittäin nuo kokoutstilat tunnetusti kylmiä paikkoja. Olin laittanut muulle porukalle tiedoksi, että tulen myöhässä palaveriin. Saatiin hyvässä hengessä käytyä asiat läpi ja nyt muutkin sai paremmin sanotuksi, kuin eilisessä oman ryhmän palaverissa. Nyt taisi vihdoinkin eräälle henkille mennä jakeluun se, että meidän työnkuva jo ihan perusasiossa on todella laaja. Hän kun on tainnut katsoa asioita vain liian suppeasta näkökulmasta. No toivottavasti tuo vaikuttaa hänen suhtautumiseensa asioissa vai oiliko tuo pelkkää sanahelinää, se jää nähtäväksi.

Sen jälkeen syömään ja sitten oman pomoni kanssa juttelemaan tuosta mahdollisesti tulevasta kuntoutuksesta ja parista muusta työasiasta. Ei siinä ehtinyt hirveesti muita töitä tehdä, kun vikat 2 h 15 minsaa piti päivystää puhelimessa. Ihan meilenkiintoisia puheluita tuli tälläkertaa ja opin taas uutta. Kun ei ole kolmen viikon aikaina tulleita kaikkia ohjeita millään ehtinyt lukea ja tuli pari suurta uudistusta + ohjelmistoa käyttöön tuossa vuodenvaihteesssa. On muuten aikas kiva tilanne mennä maanantaina tuonne asiakaspalveluun. Onneksi eräs tukihenkilö tulee huomenna näyttämään mulle toisesta ohjelmasta pari juttua ja katsotaan yhdessä ohjeet.

Ilmottauduin tänään neuvojaksi ensi viikon info-tilaisuuteen. Saas nähdä, onko tuonne tulossa tuttuja. Saan sitten tuosta tunteja hyvityksenä ja vielä suurempana kuin normaaliaikana. Aikaisemmin en tuollaisessa tilaisuudessa olekkaan ollut, joten ihan mielenkiintoinen kokemus tuo on.

Illalla olin sitten sen verran puhki aikaisesta herätyksestä ja muutenkin, että piti ottaa puolentunnin päikkärit ennenkuin jaksoin ruveta kokkaamaan. Sapuskana hunajamarinoitua kanaa ja riisiä sekä tein itselleni pienen salaatin. Painokin näyttäisi vaan mukaan olevan laskusuunnassa.

Huomenna sitten pitkästä aikaa tyhy-tunnille. Yksi kävelyporukka kaipasi kolmatta henkilöä, joten lupasin sitten lähteä mukaan. Kiva on tuollatavalla katkaista työpäivä ja käydä välillä happihypyllä. Muutenkaan en tuolla työpaikan suunnalla ole hirveästi kävellyt kuin juna-asemilta duuniin ja yhden kerran hököttelin kotiin tuolta. Samoin fillarillakin on tullut poljettua muutaman kerran duuniin ja takaisin, mutta sekin aina samaa reittiä pitkin.

Kirjoista sain Paul Austerin Yksinäisyyden äärellä ja aloitin kirjastoista lainaamani Annie Proulxin kirjan Ässä hihassa. On muuten paras ja hauskin lukemani Proulxin kirja, ainakin alkuosa kirjasta. Ilmankos tuota kirjaa ei ole mistään divareista löytynytkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.