maanantai 25. tammikuuta 2010

Liukastelua

Tänään oli lentsu helpottanut, joten ei muuta kuin takaisin duuniin. Kuulemma mun perjantainen asikaspalveluvuoro oli hoidettu porukalle, ei siis toisten ryhmien avustuksella kuten vähän olin pyytänyt. Kovilla oltiin viime viikolla, mutta siitä selvittiin enemmän tai vähemmän kunnossa.

Töissä oli ihan normaali päivä, toisin siivooja oli kiillottanut käytävät vaarallisen liukkaaksi. Sai siis sandaaleilla luistellessa/hiihtäessä olla todella varovainen, ettei vetäse lippoja. Pitääkin huomenna jättää salomonin coretex-kengät jalkaan, niissä kun on hyvin pitävä pohja. Selkä ja koipi ottivat tuosta kyllä itseensä.

Työterveydestä soitettiin sitten siitä perjantaisesta nielunviljelytuloksesta, eikä siis ollut angiinaa. Olisin sen kyllä itsekin huomannut, jos se vaiva olisi päälle tullut. Sain myös varatuksi ajan tälle viikolle omalle työterveyslekurille.

Kirjoista sain Böllin kirjan Enkeli oli vaiti luetuksi ja aloitin vaihteeksi lukemaan oman kirjaston kirjaa ja ainoaa männäjoulun lahjakirjaa eli uusinta Henning Mankellia.

Lisäys.. Töissä jatkuu edelleen "nettisensuuri" IE:n tietoturvauhan takia. Aikaisintaan keskiviikkona tuo saadaan puretuksi, joten en edelleenkään pääse päivällä tarkistamaan ja julkaisemaan kommentteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.