sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Penkkiurheilua loman kunniaksi!

Oli tänään aamulla sen verran paljon pakkasta, että en viitsinyt mennä aamulla ulos kävelemään ja itseäni turhaan palelluttamaan. Huomasin netistä, että pakkasen pitäisi lauhtua illaksi, joten senkin takia päätin odottaa illempaan asti. Jussi kävi juokesemassa testilenkin tänään Esport Areenalla ja oli siellä kuulemma ollut aika moni muukin E24:lle tulossa oleva tekemässä testilenkkiä tai muuten pakkasta paossa. Itse en viitsi lähteä mihinkään Areenoille kävelemään, eiköhän siitä saa taas kuunvaihteessa huolto- ja keittiöryhmänpäällikön ominaisuuksissa kyseisestä Areenasta ihan tarpeeksi.

Päivä meni sitten penkkiurheillessa. Tänään ei ihan ollut niin hyvä päivä suomalaisille kuin eilen, mutta ei onneksi myöskään mikään pahin mahdollinen päivä. Hyvää harjoitusta olympialaisia varten tämä on ;) Täytyykin muistaa tehdä loma-anomus heti, kun pääsee töihin. Kivaa, kun on lomaa viikon verran tammikuussa, toinen mokoma helmikuussa ja vielä kolmas maaliskuussa. Jos sitä sitten pari kuukautta jaksaisi tehdä duunia ilman lomailuja ;)

Mäkikisan jälkeen lähdin sitten kävelemään. Tänään sain tehtyä jo yli tunnin lenkin, kun kelikin lauhtui jo kuuteen asteesen. Ärsytti vaan kybällä, kun on molemmille puolille tuota Vantaanjokivartta vedetty latuja... Olisi edes toisen voinut pitää koko matkalta aurattuna baanana kävelijöille (ja myös juoksijoille) ja ne ladut toisella puolella tai joen jäällä.

Tuli sitten liityttyä muös kaupunkiosaseuraan eli Pukinmäkiseuraan. Jäsenmaksukin on päätähuomaavan kallis eli 5 euroo. Äiti jo viisasteli, että aionko hankkia viljelypalstan. Sen verran paljon olen tuota istuttamista, kitkemistä jne. saanut kotona tehdä (kiitos liian ison omakotitalon pihan)ja liian vähän on moisesta kulunut aikaa, että ajattelin jättää tuon vieläkin hyvällä omallatunnolla väliin. Saa viljellä ne, jolla on siihen enemmän intoa.

PS. jostain syystä tuo seurakaveri Roudarin blogin linkki ei toimi. Onko blogi lopetettu vai muuten tilapäisesti kadonnut bittiavaruuteen, siitä ei ole tietoa. Jos/kun ko. blgin kirjoittaja lukee tämän viestin, voisi tarkastaa tilanteen ja laittaa vaikka juoksufoorumilla asiasta viestiä tai muuten kommenttia.

2 kommenttia:

  1. Viestiä jo laitoinkin sinulle.
    Tuolla saunan lämmössä hieman pohdin asiaa ja laitoin sen nyt uudestaan samaan osoitteeseen, mutta kuten ehdotit, en ehkä juoksemisesta jaksa jutunjuurta vääntää.
    Arkistoa en siihen ainakaan vielä jaksanut takaisin pykätä kattoo ny si. =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistä ja hyvä, että otit blogisi takisin käyttöön. Pitääkin linkittää se uudestaan :)

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.