tiistai 26. tammikuuta 2010

Pakkasta piisaa

Sai taas aamulla topata vaatetta päälle ja kunnolla. Onnistuin sitten ylipukeutumaan eli kun kävelen osittan työmatkat oli sitten töissä hikipäässä. On tämä aikamoista rumbaa, kun pitää töissä vaihtaa parikertaa päivässä vaatteet.

Minunpuolestani pakkaset saisi helittää jo heti. Mun tuurilla helittää vasta viikonlopuksi. Nyt ei tosin olisi ollut jostain kumman syystä väliä, vaikka viikonloppuna olisi ollut kovemmat pakkaset. Kun menee tuo viikonloppu todennäköisesti aika tiiviisti Esport Areenalla Endurancen 24-tunnin juoksun huolto- ja keittiöpäällikön tehtävissä.

Jää siis euroviisut ja tutun rumpalin + muiden "siskosten" esitys katsomatta. Pitääkin purkaa soneralta se palvelutekstareiden esto, että pystyy muuuuutaman tekstarin lähettämään. Vielä kun saisi jostain tietoon, mitä numeroa pitää äänestää ja mihin numeroon viesit lähettää. Tsemppiä valmisteluun koko bändille ja vetäkää vähintään samalla enrgialla ja osaamisella kuin edellinen esitys!

Töissä oli sitten esimies unohtanut päivittää vuorolistaan saikulla olevan henkilön puhelinvuoron. Kun ei mitään akuuttia kiirusta työtehtävine suhteen ole ja mun vuoro oli paikattu viime viikolla, menin sitten pariksi tunniksi. Kiitettävästi se puhelin soi, mutta ei sentäs ruuhkaksi asti ollut porukkaa. Lisäksi ei ollut tänään minulla pahemmin yhtään kiukkusta tai inhottavaa henkilöä linjalla vaan sain kaikki asiallisesti hoidettua.

Eräs asiakas jäi mieleen, kun oli jostainsyystä pettynyt/närkästynyt/kyllästynyt hoitamaan tilannetta. Asiakas antoi luvan, että saan selittää tilanteen toiselle henkilölle. Puhelun loppupuolella tämä luvanantanut henkilö tuli itse sitten puhelimeen hoitamaan asian. Kun selitin hänelle tilanteen ja sain hoidetuksi erään toisen asian, kuulosti siltä, että pettymys/närkästys/kyllästyneisyys oli poissa ja hän kiitti minua neuvosta ja asian selvittämisestä. Tuosta jäi itselleni tosi hyvä olo, että pystyin muuttamaan hänen asennettaa edes hetkeksi.

Huominen päivä meneekin sitten koulutuksessa. Ollaan naurettu tuolle tilanteelle, kun ennen koulutustilaisuuksiin tulostettiin materiaalit talon puolesta. Nyt ne pitää jokaisen tulostaa itse jos vaan muistaa ja ehtii. Tänään tosin tulostin materiaalin huomiseen koulutukseen eräälle kolleegalleni. Säästyy siinä aikaa ja vaivaa, kun yksi ottaa ne tulosteet.

Mankellin uusin Wallander eli Rauhaton mies on taattua Mankell-laatua. Tänään tuli luettua jo ekat satasivua.

Huomenna, jos hyvin käy, pitäisi tuo nettiesto töissä purkautua. Tosin, kun olen koulutuksessa en edelleenkään pääse kovin hyvin kommentteja julkaisemaan. Kommentteja saa siis esittää, mutta ne tulevat viiveellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.