keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Tyhjänpäiväistä

Tänään oli aamulla sen verran kova pakkanen ja muutenkin kiire koulutukseen, että jäi ne työmatkakävelyt normaalia lyhyemmäksi. Olisi ollut aamulla myös ryhmän palaveri, mutta en sinne sitten ehtinyt, enkä viitsinyt vikaksi pariksikymmeneksi minsaksi mennä.
Oli kuulemma taas aikamoista "hiekkalaatikkomeininkiä" palaverissa ja varsinkin sen jälkeen. Aikaisemmin ollaan sentäs ryhmä sisällä pystytty toimimaan suhteellisen hyvässä hengessä, mutta nyt alkaa sekin rakoilla. Toisaalta ei mikään ihme, kun työmäärä on mitä on.

Päivän koulutus oli sarjassamme tyhjänpäiväistä jorinaa. Koulutajalla oli sentäs hyvä tyyli ja saatiin nauraa. Mutta ei kovin hyvää kuvaa antanut, kun ei kouluttajakaan tiennyt kaikista asiosta. Tuo koulutus ennemmin sekoitti kuin selkeytti tilannetta, vaikka kouluttajan mukaan me ollaan nyt sen suhteen ammattilaisia.

Kivan rikkoinainen tämäkin viikko on, kun huomenna on palaveri ja perjantaina vaihteeksi työterveyslekurilla käynti + puhelinvuoro. Tuollaista hypäämistä se meidän ryhmässä jatkuvasti on. Kyllä se hieman ärsyttää, kun toiset ryhmät puhuvat vapaaviikoista asiaspalvelussa. Heillä kun ei se työ muutenkaan ole sellaista sillisalaattia kuin meillä ja silti onnistuvat kokoajan työntämään meille enemmän asiakaspalveluvuoroja.

Illalla kävin sitten ostoksilla ja ostin itselleni muuutaman kirjan, sellaiset kokkipihdit ja tulevaa viikonlopun E24-kisaa varten tarviketta. Soitin myös eräälle pitkällä saikulla olevalle ryhmäkaverille. Ei ollakkaan hänen kanssaan nähty tämän vuoden puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.