keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kiireisempi päivä ja hierontaa

Tänään aamulla selkä taas muistutti olemastaolostaan. Ei siis eilisellä lenkillä tai illalla tuntunut laikaan, mutta aamulla jonkin verran vihoitteli.

Töissä oli aikamoinen sähinäpäivä eli aamupäivällä pitkäksi venynyt palaveri. Edellisestä palaverista oli kulunut yli kuukausi ja tämä flikka oli taas vaihteeksi äänessä -ehkä jopa liikaa. Pitää mustaa ottaa seuraavaan palaveeriin teippiä, että saa muutkin enemmän puheenvuoroja :O

Sen jäkeen piti paukuttaa osa rekkaroinneista ja sitten vielä asiakkaat alkoi aktivoitumaan kirjeiden suhteen. On se kumma, että niitä asioita ei voi hoitaa kuin vasta viimetingassa, vaikka aikaa on ollut reilusti. Tosin suurin osa näyttää jättävän asiat hoitamatta ja reagoivat ehkä vasta puolenvuoden kuluttua, jos silloinkaan. Sain sentäs työt tehtyä, mutta aikamoista häseltämistä se välillä oli.

Lähdin sentäs töistä aikataulun mukaan, mutta meinasi silti tulla kiiruus hierojalle. Vielä kun olivat muuttaneet paikkaa, eikä kukaan hokannut mainita siitä. Ehdin tuonne kuitenkin ajoissa. Vähän jännitti tuo mahdollinen nivel- ja jäsenkorjaus. Kuulemma ei ollut jäsenkorjaukseen tarvetta, kun ei näkynyt pahemmin virheasentoja. Sen siaan tuolla selkärangassa olin pari pahaa nivellukkoa, eikä niitä saatu tuolla käsittelyllä kokonaan auki. Muutama naksaus sieltä kuului eli jotain saatiin auki. On kuulemma niin tiukassa, että vaatii pidemmän lämmittelyn. Varasin sitten ensi viikolle seuraavan ajan ja sitten on käsittely jo kolmevarttia.

Ei muuten ole tuolla suomenurheiluhierojaopistolla pahat hinnat, käy sitten oppilashieronnassa tai ammatinharjoittajilla (eli opettajilla). Jos vaan ei ole paha matka Pasilaan, kannattaa käydä kokeilemassa.

Illalla katsoin kovalevyltä pois pari ohjelmaa. Tänään tehtiin sapuskaksi omia subway-tyylisiä täytettyjä patonkeja. Ihan hyvä lisä ruokavalikoimaan. Sen verran isoja nuo uunipatongit on, että sain samalla evästä myös huomiselle. Ruokavalioon on tullut muutoksia, eli vedenjuontia on lisätty ja samoin kasvisten ja hedemien syöntejä. Herkkujen suhteen pitäisi silti olla paljon tarkempi ja löytää joistain itsekuria tuon suhteen.

Huomenna on aamulla taas vaihteeksi reissu työterveyteen eli fyssarin ja lekurin vastaanotto ja sen jälkeen vielä yksi palaveeri. Iltapäivällä on vielä puhelivuoro. Eipähän tartte pahemmin miettiä, mitä huomenna tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.