perjantai 29. tammikuuta 2010

Kohta iskee paniikki ja blogitauko!

Oli taas aikamoinen sähellyspäivä tänään ja tuntuu, että on koko päivän saanut juosta kuin sähköjänis.

Aamulla oli siis työterveyslekurilla käynti. Kun oli yöllä tullut lunta ja kunnolla, vähän tuo vr:n lähiliikenne mietitytti. Pääsin tänään ilman ylimääräisiä pysähdyksiä Pasilaan ja olin hyvissä ajoin paikalla. Ei tuokaan asia selvinnyt ilman lähetettä jatkotutkimuksiin. Toista junaa saikin sitten vähän odotella, kun oli vajaa kymmenen minsaa myöhässä. Tosin olisin myöhästynyt tuosta junasta, jos olis tullut aikataulun mukaan eli tuossa itseasiassa vähän voitin.

Töissä oli tänään puhelinvuoro ja tuli kummallisia tapauksia vastaan. Rupesi melkein kaipaamaan niitä helppoja "rutiinijuttuja", mutta toisaalta sai käyttää ammattitaitoaan hyväkseen asioiden selvittelyyn. Osa tapauksista oli tosin pakko jättä ensi viikkoon.

Muuten tuli selvittyä E24:n asioita ja yksi viimehetken toivomus piti ottaa huomioon. Töistä sitten suoraan kauppaan ja sitten alkoi arvoton pakkaaminen viikonlopun kisaa varten. Silti on sellainen tunne, että jotain unohtuu. Illalla piti soittaa huollon hankinnoista vastanneelle, että oliko siellä mukana erästä juttua. Ei ollut ja toivottavasti muistaa tuon lisäyksen. Onneksi huomenna on isot kaupat ja myös tukku auki, eikä lähimpiin kauppoihin ole matkaa kymmeniä kilometrejä.

Viikonloppu menee siis tuon III Endurancen 24-tunnin kisan (eli E24) talkoopuuhissa tuolla juoma- ja ruokahuollossa. Esportin Areenalla pitää olla jo aamulla ysiltä pistämässä kisatoimistoa jne. pystyyn. Todennäköisesti kovin montaa tuntia en tuon kisan aikana lepää. Voi siis olla, että en yksinkertaisesti zombiena jaksa tulla sunnuntaina blogiani päivittämään.

Kisan kulkua voi seurata Endurancen nettisivuilta, linkki löytyy ensimmäisenä linkkiluettelostani. Pysykää valveilla kostikatsoimoissa ja terveisiä saa lähettää, jos siltä tuntuu! Tietysti myös paikapäälle saa tulla kannustamaan ja katsomaan toivottavasti kovastasoista kisaa.

Viimeisimmäksi, mutta ei vähäisimmäksi, kun ei Soneran tukipyyntö palveluviestieston purkamiseksi mennyt läpi, en pysty siskoksia äänestämäään. Tätä kautta viekä kerran tsempit rupali S:lle ja koko bändille! Hyvä siskot ja vetäkä hyvin!!!

Ps. Myös blogini kommentoinnit ilmestyvät nyt viiveellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.