lauantai 23. tammikuuta 2010

Lepo paras lääke on!

Niihän siinä lastenlaulussakin sanotaan, että lepo on paras lääke ja tuota lääkettä on tullut nautittua eilen ja tänään. Tänään on ollu lentsun suhteen parempi päivän kuin eilen tai toissapäivänä.

Aamulla oli mittarissa sellaiset pakkaslukemat (yli 20 astetta), että päätin suosiolla odottaa pakkasen lauhtumista. Normaalisti mun keuhkot on kovilla tuossa parinkympin asteen pakkasella, joten lentsutoipilaana tiputin sen viiteentoista.

Katselin sitten SM-hiihtoja Keuruulta. Kovaa menivät kovassa kelissä ja saatiin naisten puolella yllättäviä mitalisteja, vaikka Riitta-Liisa olikin ylivoimainen. Miesten puolella ei Heikkis Matti ollutkaan iskussa, vaan Kattilakoski yllätti täysin. Jotenkin tuntuu, että Matin suurin heikkous on se tasainen suoritusvarmuus eli tulee pöjiä päiviä suuntaan ja toiseen ;) Toivottavasti Vancoverissa tulisi niitä parempia pöljä-päivä ;)

Iltapäivällä oli pakkanen hellittänyt alle viiteentoista eli kävin tekemässä kävelylenkin ihan kroppaa ja elimistöä kuunnellen ja tavoite oli vähihtään 30 minsaa ulkoilua. Tuo ylittyi kahdeksalla minsalla ja reittinä oli marraskuusta tuttu pätkä. Vaikka olinkin topannut hyvin vaatetta päälle, tuli loppumatkasta vähän vilu.

Iltaakohden alkoi olotila on mennyt vähän huononpaan suuntaa. Pitää siis taas ottaa troppia ennen nukkumaanmenoa ja kuulostella olotilaa huomennakin. Minunpuolestani saisi pakkaset lauhtua heti ainakin kymmenen astetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.