tiistai 12. tammikuuta 2010

Pehmeä lasku töihin osa 2 ja selkätoipilaat sauvomassa.

Tänään oli aamulla toinen tapaaminen työterveyspsykologin kanssa. Muistin, että aika oli klo 9.00, mutta se olikin 9.45. No ei auttanut kuin odotella ja mikäs kiire mulla töihin oli ;) Hyvä ja mielenkiintoinen keskustelu saatiin käydyksi. Yritin varata seuraavaa aikaa, mutta oli vaan puhelinpalvelu varattu ja sitten ennen neljää unohdin asian.

Keskustekin työtilanteestani myös lähiesimieheni kanssa. Sanoin suoraan, että koska en ole täysin tykykyinen, ei minun työpanoksenikaan tällähetkellä voi olla sataprosenttia. Neuvottelin myös loma-ajoista ja eiköhän ne kaikki järjesty. Tosin voi olla, että viikko 12 on hiihtolomien takia hankala. Sanoin pomolle, että voin vaihtaa sen kyllä edelliselle viikolle.

En siis kovin montaa tuntia tänään ehtinyt töitä tehdä, mutta vähän kuitenkin. Huomenna on sitten aamulla palaveri ja sitten pääsee pitkästä aikaa rekemään rekkarointeja. Torstaina on sitten aamulla työterveydessä tapaamiset fyssarin ja lekurin kanssa, sekä toinen palaveri + iltapäivällä pari tuntia puhelimessa. Perjantaina taitaa olla seuraava täysi työpäivä, jollei tule jotain muutoksia.

Töiden jälkeen kotia ja nopeasti evästä nassuun. Sitten koittikin sovittu lennkki ystäväni kaappimaratoonarin kanssa. Otettiin avuksi kävelyyn sauvat. Reilu tunti ja kolmevarttia tuli aikaa minulle ja matkaan arviolta 9 kilsaa. Kaappimaratoonarille taisi tulla kilsa tai pari enemmän. Yllättävän hyvin sekä selkä että koipi tuon kesti. Kiitos vaan kaappimaratoonarille lenkki- ja juttuseurasta :)

Huomenna sitten uusi elämys eli aikoinaan duunissa hieronut tuttu heiroja tekee myös ns. nivel- ja jäsenkorjauksia. Saas nähdä, miten raatona tuon kokemuksen jälkeen on. Kyseisen herran penikoiden aukirepiminen on ehdottomasti tuskallisin hierontakokemus. Sen verran tuskallinen se oli, että piti vaan olla hiljaa, kun sattui niin perkeleesti. Tuon jälkeen oli molemmissa säärissä komeat mustelmat vielä pari viikkoa repimisen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Jeeeeee! Pääsin tähän asti, toivottavasti menee kommentti myös läpi.

    Kiitokset vain lenkkiseurasta, otetaan uusiksi taas joskus!

    KM

    VastaaPoista
  2. Hyvin onnistui tuo kommenttisi kirjoittaminen :)

    Ehdottomasti otetaan uusiksi vaikka sitten joskus E24:n jälkeen.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.