perjantai 15. tammikuuta 2010

Tiet kuin perunapeltoa ja siitä ei vaivat tykänneet

Aamulla herätessä oli hyvä fiilis ja kivutkin tuntuivat hellittäneen. Onneksi otin sentäs normaalisti aamulla kipulääkkeet. Työmatkalla sain huomata, että jalkakäytäviä ei ole pahemmin aurattu ja lauhtumisen vuoksi osa lumesta oli polkeentunut irtolumeksi ja oli kuin perunapellossa olisi tarponut. Sitten se tapahtui eli työmatkan kävelyosuuden pahimmassa ylämäessä alkoi ihan yllättäen sekä koivet että selkä juilimaan ja pahasti. Fiilikset laski samantien 100 % ja tilanne ärsytti täpöllä.

Töissä oli pakko tutustua uusiin ohjeisiin, että selviää ensi viikon asiakaspalveluvuoroista. Kävin myös asiakaspalvelussa kertaamassa yhtä ohjelmaa ja uutta juttua, kun tuon asian espertti ja kouluttaja oli tänään siellä. Onneksi on mukava henkilö ja suhtautui hyvin siihen, että halusin itse tulla sinne tekemään ja samalla oppimaan. Voi olla, että tartten kuiteskin maanantaina apua, sen verran isoja ne uudistukset on, sen näkee sitten.

Piti mennä tänään parin muun työkaverin kanssa pitämään tyhy-tunti kävelylenkin muodossa. Kävin ihan suosiolla sanomassa, että nyt on pakko jättää se väliin. Ihan viisas päätös, sillä ei meinannut edes istumisesta tulla mitään ja välillä kivut oli niin kovat, että nieleminenkin sattui :( Hieman teki kotimatkalla mieli tehdä ottaa alkomahoolia tähän ketutukseen ja kirosin mielessäni tyhmyyttäni moisista vedoista. Tipaton kuitenkin pitää vielä. Onneksi en sentäs mennyt roskaruoka- ja suklaalakkkoon, siitä ei olis tullut mitään.

Kotona otin sitten ihan iisisti ja otin päikkärit + muutenkin lepäsin. Kotimatkalla hain myös apteekista eilen saamani reseptit. Parista asista pitää vielä puhua työterveyslekurin kanssa, joten varasin hänelle soittoajan.

Kohta pitää sitten siirtyä soffalle seuraamaan euroviisuja tai kuten sanoin hermotoipilaalle sopii hyvin neroviisut. Sain rumpalin roudarina ollutta veljenäni sen verran kiinni kaiken hulinan keskellä, että toivottavasti on tsempit rumpali S:lle + muulle bändille menneet perille. Unohdin sitten poistaa sen palvelunumeroeston, joten saas nähdä, miten pääsen äänestämään. Paljon tsemppiä ja hyvää esitystä "Siskoksille". Vetäkää hyvin!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.