lauantai 2. tammikuuta 2010

Pakkasta piisaa

Sain kuin sainkin itseni myös tänään ulos kuntoilemaan ja reilu nelikilsainen tuli käveltyä. Ei auttanut edes kypärämyssy ja toppatakin huppu, kun viima tuntui poskissa. Ehkä huomenna pitää laittaa paksumpi takki päälle, kun kerran kiristyy nämä pakkaset. Saisi nuo pakkaset vähän hellittää esim. kymmenellä asteella. Vähän käy kateeksi etelässä majailevia. Fakiirimattokin otettiin eilen käyttöön, mutta tänään en sitten sillä malttanut makoilla.

Muuten päivä meni sitten penkkiurheillessa. Mikäs tässä on lomaillessa, kun tulee Tour de Skitä, Mäkiviikkoa, alppihiihtoa ja yhdistettyä tuutin täydellä. Hienoja esityisiä tänän näytii ja varsinkin Heikis Matin ennakkoluuloton hiihto oli hieno. Samoin Samin ja Villen hiihdot tyydyttävät. Naisissa Aikku oli vakuuttava ja Virpikin alkaa piristymään. Riitta-Liisa ja Pirjo täydentävät kovan nelikon. Mannisen Hannun paluu suoraan huipulle on kova juttu ja sama voidaan sanoa Ahosen Jannesta. Vaikka kuinka ovat marginaalilajeja, ei tuollaisiin suorituksiin kaikki entiset mestarit vuoden tauon jälkeen pysty.

Kirjaosastolta sen verran päivitystä, että Tuulen Viemää lähestyy puoltaväliä. On siis sopivasti mitoitetu luku-urakka tälle Joululomalle. Vielä jos loppulomalla saisi luetuksi jonkun kirjastosta lainatun kirjan. Pitäsi ensi viikolla käydä osa kirjaston kirjoista palauttaa ja osa pitää uusia.

Muutenkin vikalle lomaviikolle on kivasti ohjelmaa eli ajattelin käydä taas vaihteeksi salilla, menossa vesijuoksemaan ja leffaliputkin tuli varattua Koivusalon Täällä Pohjantähti-elokuvaan. Lisäksi on kampaajalla käynti ja perjantaina vielä on tapaaminen tukipohjallisten merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.