maanantai 4. tammikuuta 2010

Kehuja ja kroppaan liikettä

Tänään kävin aamusella asiolla eli palautin osan lainaamistani kirjoista Puksun kirjastoon ja samalla lainasin uusia. Sain kirjastontädiltä kehuja aktiivisuudestani. Jos kaikki lainaisivat yhtä paljon kuin minä, ei Pukinmäen kirjasto olisi millään lakkauttamislisuhka-listoilla. Kiva oli kuulla moista palautetta :) Kirjaston tuulikaapissa oli piste, mihin saa tuoda omia kirjojaan kiertoon. Itse en sinne ole vielä vienyt mitään, mutta tänään otin itselleni siitä kaksi klassikkoa eli Runebergin Vänrikki Stoolin tarinat ja Veikko Huovisen Havukka-ahon ajattelijat. Konstan Pylkkerön mietteet ja muutakin Huovista on tullut luetuksi, mutta Ruunebergia en ole jostain syystä lukenut.

Sen jälkeen kävelin kauppaan ja sitten kotiin. Kotoa tullessa sain kuulla tuosta junaturmasta. VR:n tiedotus on taas jostain ja syvältä. Ei kuulemma ensiksi pitänyt vaikuttaa mitenkään liikenteeseen.. Ei ne näköjään opi millään mitään palautteista, eikä nettiinkään saada mitään tietoa.Itsekin odotin lähijunaa puolituntia, kun ei kuulutettu mitään.

Jäi tänään tapaaminen PT:n kanssa väliin, mutta pääsin sentäs salille. Tänään koipi+ selkä antoi tehdä kuntopyörällä jo 30 minsaa, eli edistystä edellisestä kerrasta 10 minsaa :) Lisäksi tein kevyesti salin puolella, lähinnä liikettä yläkroppaan. Keskivartalolle varovasti kertoja, vähän vatsoja + selälle fyssarin antamat jumppaliikkeet. Huomenna olisi tarkoitus mennä pitkästä aikaa vesijuoksemaan Mäkelänrinteelle ja täytyy varata hyvin aikaa tuohon matkaan ;) Saatiin onneksi loppiaiselle sovittua PT:n kanssa uusi tapaaminen.

Kiitos Roudarille, että otit blogisi taikasin käyttöön. Ei näiden juttujen tosiaan tartte juoksemista koskea, vaan höpistä voi muistakin aiheista. Välillä tauko esim. blogin kirjoittamisesta tekee hyvää itsekullekin. Tsemppiä vaan kuntoutukseen ja kirjoittele vaikka kuulumisiasi laatu-autostasi ;)

Ystävälleni Tehalle sen verran, että vielä on jäänyt se vitamiinivalmiste ostamatta. Tänään kävi asia mielessä, kun kävin kaupassa. Ei vaan ollut sen tuotteen nimi ylhäällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.