lauantai 16. tammikuuta 2010

Sinnittelyä

Tänään oli aamusta alkaen tuntemuksia sekä selässä että koivissa. Kävelylenkkikin jäi sitten vain kauppareissuun, kun oli Puksuun vihdoinkin avattu uusi K-market siis yhden K:n marketti. Aika pieni tuo on ja vaikutti vähän sekavalta ja sokkeloiselta. Luulin, että avaisviikonloppuna olisi ollut enemmänkin porukkaa liikkeellä.

Ei ihan kaikkia ostoksia saatu tuolta hankituksi, mutta tuli ainakin kilpailua Alepalle. Eikä tartte kaikkia Pirkka-tuotteita kantaa Malmin cittarista, kun ne saa lähempää.

Muuten päivä meni penkkiurheillessa, piikkimatolla makaessa ja vähän yritin myös jumppapallon avulla jumpata. Ei edes piikkimatto tuntunut tuovan helpotusta näihin vaivoihin. Nyt vaan täytyy sinnitellä ja toivoa, että viimeistään ensi viikon lauantaina hieroja saisi ne selän fasettilukot auki.

2 kommenttia:

  1. Vähän vaatii totuttelua nämä kauppojen vapautuneet aukioloajat. Tuntuu se jotenkin oudolta että lähikauppa on auki klo 23 asti joka päivä täällä lähiössäkin.

    VastaaPoista
  2. Vaatii tosiaan moiset aukioloajat totuttelua. Tosin onhan meidän suunnalla ollut ne liikenneasemien kaupat auki pitkään.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.