maanantai 18. tammikuuta 2010

Kiireinen päivä

Tänään oli sarjassamme todella kiireinen päivä. Töissä sai siis olla n. 40 minsan ruokkista ja yhtä 10 minsan kaffetaukoa lukuunottamatta koko päivän asiakaspalvelussa siis aamu ysistä iltapäivään neljään.

Normaalisti asiakkaita käy yhtenä päivänä meidän osaston asiakaspalvelussa 20-40 henkilöä, nyt yhtenä päivänä asiakkaita kävi 79. Samoi normaalisti meillä on mieheitetty vain yksi asiakaspalvelupaikka, nyt oli kaksi henkilöä koko ajan. Suuriman ongelman tuotti hitaat ohjelmat (siis tietokoneen tehoon nähden liian massiiviset ohjelmat). Samoin se, että eräs ohjemisto jumitti tallennuksen.

Yllättävän hyvin asiakkaat jatkoivat jonottaa, ns. luopuneita oli ihan kourallinen. Samoin hyvin ymmärsivät tilanteen, kun selitti esim. tuon tekniikan hidastelun. Näytti myös muille ryhmille olevan porukkaa tulossa, sillä tupa oli yllättävän täynnä.

Täytyy myöntää, että tuon jälkeen oli ihan sippi. Olisi tehnyt mieli mennä kotiin lepäämään, mutta töiden jälkeen suuntasin kuitenkin Esport Areenalle ja sovittuun Enduranden palaveriin tulevaa E24:n kisaa koskien. Yllättävän nopeasti saatiin asiat "nuijittua", sillä palaveri kesti vain 1,5 h. Olin varautunut siihen, että olen vasta kympin aikaan kotona, mutta olin jo vähän ysin jälkeen.

Tänään varmistui myös se, että saan helmikuun vikan viikon lomaviikoksi ja siis katsoa kisoja rauhassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.