keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Pitkä työpäivä

Tänään oli sarjassamme pitkä työpäivä. Aamulla meni tarkoituksella vähän myöhemmin töihin, siis liukumien puiteissa, kun olin lupautunut olla neuvomassa meidän byroon asiakstilaisuudessa.

Päivä meni muutamaa sotkutapausta selvitellessä ja sain paria tapausta lukuuottamatta sen yhdän listauksen tehtyä. Lisäksi yllätyksekseni minulle oli laitettu puhelinvuoro, mutta ei ollut esimies muistanut siitä mainita. Meidän ryhmässä kun on tälläviikolla ollut paljon porukkaa saikulla. Onneksi hokasin sen ja laiton toiselle kolleegalle kysymyksen vuoronvaihdosta. Oli myös kolleegalle yllätys tuo vuoro.

En silti ehtinyt olla puheilvuorossa kuin reilun tunnin, kun menin tuonne infotilaisuuteen eli jaon materiaalipakettia ovella. Oli tarkoitus mennä itsekin sitä kuuntelemaan, mutta tupa oli niin täynnä, että ei tuosta tullut mitään. Juteltiin sitten kolleegoiden kanssa. Kaffetauolla neuvoin muutamia asiakkaita sekä päästin muutaman aikaisemmin lähteneen henkilön pois tuolta, ovet kun oli mennyt kiinni.

Tilaisuuden piti loppua seiskalta, mutta loppui todellisuudessa vartinyli. Oli aikas viileä pesti olla ulko-ovella päästämässä tilaisuudessa olleita ulos. Ensi kerralla hokaan ottaa toppatakin mukaan. En siis ole ollut tuollaisessa tilaisuudessa aikaisemmin. Ovensuupalauteen mukaan kaikki kehuivat ja kiittelivät tilaisuutta. Oli ihan mielenkiintoista olla mukana tuolla ja saan siis työaikaan hyvitystä vähän enemmän kuin olisin ollut seiskaan asti töissä.

Kotona olin sitten puoli ysin aikaan. Ei ehtinyt pahemmin muuta kuin vähän sufffata netissä, katsoa töllöä ja syödä.

Huomenna olen koko päivän koulutuksessa ja nyt muutenkin tietoturvan takia on töissä netinkäyttö rajattu vain tietyille sivuille. Huomennakin pääsen tarkistamaan kommentit vasta illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.