torstai 21. tammikuuta 2010

Lentsua pukkaa

Näköjään eilinen kirjoitus osui nappiin eli aamulla oli sitten flunssainen olo. Ei kuitenkaan ollut kuumetta, joten raahauduin koulutukseen Pasilaan. Oli kyllä tuskaista istua koko päivän koulutuksessa ja vielä kun iltapäivällä koivet ja selkäkin alkoivat muistuttaa olemassaolossaan. Onneksi olin ottanut kipulääkettä mukaan. Meinasin silti nuutua totaalisesti tuolla ja viimeinen koulutus meni vähän ohi.

Ruokkisella kävin parin duunikaverin Ratakivi-ravintolassa ja bongattiin tuolla julkkis. Ihalaisen Lauri oli siellä syömässä. Hyvää ruokaa, eikä tuo buffet-lounas pahanhintainen ollut. Ei vaan ollut kovin kova nälkä ja muutenkin koulutuspäivänä on hyvä syödä kevyemmin. Näytti myös Laurille tuo ruoka maittavan.

Koulutuksen jälkeen piti olla saliohjauksen uusinta, mutta peruutin sen jo heti aamulla. Kävin sentäs ottamassa uuden pt-paketin, kun oli pakettien tarjous voimassa vielä tämän kuukauden loppuun. Piti valitettavasti peruuttaa myös lauantaille varattu hierojan aika. Parempi toipua tästä letsusta kunnolla ja mennä terveenä hierotuttamaan ne lukot auki.

Tämä tilanne harmittaa, mutta ei voi mitään. Nyt täytyy yrittää parantua ja toivoa, että en tartuta tätä tautia Jussiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.