maanantai 11. tammikuuta 2010

Paluu töihin

VR:n supistettu lähiliikenne jatkuu ainakin huomiseen. Silti ehdin töihin hyvin ja onnekseni jatkoyhteys oli viis minsaa myöhässä. Mielummin sitä venaa viisiminsaa kuin parikymmentä.

Töissä tuli sitten lähinnä luettua loman aikana saapuneet mailit ja kuulumisia kertoillessa. Sain minä myös töitäkin tehdyksi, mutta tuollaisen reilun kolmen viikon poissaolon jälkeen ns. kevyt lasku tekee hyvää. Kävin myös juttelemassa meidän yhdistyksen pj:n kanssa muutamasta asiasta. Toivottavasti huomenna ehdin palaaveerata lähiesimiehen kanssa mun työtilanteesta. Näytti myös muutama muu meidän ryhmästä olevan sairaslomalla. Ei mikään ihme, että tuollaisen taakan alla moni sairastuu.

Huomenna on sitten toinen tapaaminen työterveyspsykologin kanssa. Piti olla samalla reissulla myös tapaaminen fyssarin kanssa, mutta se siirtyi torstaille.

Kiva oli huomata, että muitakin tuttuja lukee tätä blogia ja jopa kommentoi kuin juoksupiireistä tuttuja. Tsemppiä vaan rumpali S:lle + muulle bändille ja terveiset koko perheelle!

Sain myös kuulla pienen serkuntytön sairaudesta eli virsatien tulehdus oli levinnyt munuaisiin + korkea kuume. Paranemisia pikku E:lle ja terveisiä sinne Raahen suuntaan.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne työmaalle, toivottavasti teillä on mukava yhteisö, niin raskaampikin työtaakka on jotenkin siedettävissä.
    Kaikilla ei välttämättä näin ole...

    VastaaPoista
  2. En ihan hirvesti viitsi huudella meidän työyhtesön tilanteesta, enkä lähteä yksityiskohtaisesti asioista kertomaan.

    Sanotaan korrektisti, että tilanne on vielä jotenkuten hallinnassa, mutta liian monissa asioissa olisi parantamisen varaa ja paljon. Eikä parannusta taida olla tässä taloudellisessa tilanteessa tulossa vielä vähään aikaan.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.