sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Sunnuntaipäivän viettoa

Sain viimeyön nukutuksi todella hyvin. Toimiva yhdistelmä unien suhteen tuo panacod ja lihasrelaksantti. Selässä ja jaloissa tuntui tuntemuksia. Joten piikkimatto ja jumppapallo ovat olleet kovassa käytössä.

Kovalevyltäkin sain taas katsotuksi pari ohjelmaa pois eli on omia tallennuksia katsottu tällä viikolla enemmän kuin kovalevylle on tullut. Lisäksi jatkoin yhden leffan (Tyttö ja helmikoru) katsomista. Ihan mielenkiintoista tarinaa tunnetun taulun taustasta ja joskus tuli tuo kirjakin (lainakirja) luetuksi. Sarjassamme kohtuullisia elokuvia.

Eilen tuli katsottua yksi parhaista leffoista, mitä koskaan ole nähnyt, eli Departed. Uskomattomia juonenkäänteitä alusta loppuun. Harmi, kun tämäntyylisiä isolla rahalla tehtyjä leffoja tehdään aivan liian vähän.

Tuon jumppapallolla istumisen ja juppaamisen sekä piikkimatolla makoilun lisäksi tein myös tunnin mittaisen kävelylenkin. Kadut ei nyt ihan pahinta pöperikköä olleet, mutta ei kyllä hirvesäti ollut hurraamistakaan. Tuo oli vähän liian pitkä reissu vaivoille. Mieli olisi tehnyt kävellä pidempäänkin, mutta on tuokin parempi perjantain tai eilisen lenkit.

Katsoin myös urheilua töllöstä. Hienoja yllätyksiä varsinkin Pujottelussa Leinosen Sannilta ja miesten sprinttihiihdossa Väänäsen Jesseltä :) Poutiaisen Tanjalla ei ollut paras mahdollinen päivä, mutta silti varmasti pisteet kotiin. Aikku ja Virpi olivat tasaisen varmoja, samoin Perälän Kirsi ja Mannisen Pirjo. Neljä hiihtäjää spiritin A-finaalissa, ei huono.

Huomenna, jos vaan vaivat suo, on töissä todennäköisesti kiireellinen päivä. Illalla vielä E24:n palaveri Areenalla. Voi siis olla, että päivitän blogia seuraavan kerran vasta tiistaina. En myöskään pääse huomenna kovin aikaisin lukemaan ja hyväksymään kommentteja, vaan nekin tulevat viiveellä.

4 kommenttia:

  1. Sellainen tasapainolauta ja jumppapallo yhdistelmä on kuulemma kans tehokas. Takamus pallolle ja jalat laudalle, tukipisteet vähenee kummasti !

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, mutta tässä tilanteessa jumppapallo riittää.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kun muistutit tuosta Panacodista. Mulla on ollut nyt hieman huonompi kausi yskän suhteen, kiitos kylmien ilmojen, enkä meinaa saada öisin nukuttua. Tavallinen yskänlääke ei ole niin tehokas kuin tuo Panacod. Tällä viikolla on spirometria ja maanantaina keuhkolääkärin tapaaminen; pitää muistaa pyytää tuota Panacodia yöksi ja vähän voimakkaammat astmalääkkeet, kun eivät näytä tehoavan yskään.

    LauraIsabella

    VastaaPoista
  4. Oletko kokeillut Codesan compt- merkkistä yskänlääkettä? Minusta se taitaa olla kaikista tehokkain yskänlääke.

    Panacod on siis reseptillä saatava tuleduskipulääke.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.