keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Loppiaisen viettoa

Ei menty pulkkamäkeen tänä loppaisena. Kroppassa oli aamulla eilisen melkein puolentoistatunnin vesijuoksun jälkeen aikas vinkeitä tuntemuksia. Ei se fakiirimattokaan näköjään pahimpia maitohappoja ja jumeja lihaksista poista ;)

Aamulla katsoin ohjelmia kovalevyltä ja kuuntelin musaa. Päivällä oli sitten treeni saliohjauksen vuoro ja ohjauksen teki tuttu PT. Aluksi viitisen minsaa kevyellä vastuksella ja aika tukossa oli koivet sen jälkeen vielä n. 40 minsaa salin puolella. Tehtiin lähinnä kroppaan kiertoliikkeitä ja muutama kyykkysarja. Lisäksi testasin pitkästä aikaa jalkaprässiä. Jos/kun se ei tunnu pahalta selässä ja kovissa, saan ottaa senkin mukaan ohjelmaan, tosin kevyillä painoilla. Loppuun tein issekseni vatsoja ja selälle fyssarin jumpan + venyttelin. Saunassakin tuli käytyä. Tälläkertaa kävin tuolla satsin ruoholahden salilla. Tuolla on vaan tuo kuntosalipuoli paljon parempi kuin Elielissä ja laitteet tuttuja.

Takaisintullessa kävin sitten Kampin supermarketissa ostoksilla ja nyt on E24:lle hankittu muutama rasia kettukarkkeja, kun moista tuli luvattua. Sain myös alustavan hankintalistan tehdyksi ja lähetetyksi eteenpäin. Nyt oli helpompi työ tuon suhteen, kun oli edellisen listan hankinnat ylhäällä. Pitää vaan tarkemmin seurata kisan aikana kulutustaa ja ennekaikkea varastoa kisan jälkeen. En sitä viimeksi hokannut yliväsyneenä tehdä. Varmaan on taas joku aikas zombie tuon reilun vuorokauden valvomisen jälkeen. Viimekerralla kolmen tunnin lepotauolla sain nukutuksi ehkä tunnin tai pari. Mutta itsepähän olen itseni moiseen tunkenut, joten ei voi valittaa.

Loppuilta meni sitten penkkiurheillessa eli hiihtoa ja mäkihyppyä katsellessa. Seurakaveri eli "Lehmälohjan Numeroukko" tiesi sitten mua paremmin mäkiviikon voittajan ja olen nyt velkaa kupillisen kahvia ;) Itse luotin tuossa Ahosen Janneen, eikä se kauaksi jäänyt. On se ihme kaveri. Hiihdon puolella en miesten kisaa nähnyt. Naisissa Riikka ja Riitta-Liisa hiihtivät hyvin, Pirjo kohtuullisesti ja toivottavasti Aikku ei antanut liikaa siimaa.

Huomenna pitää sitten ottaa kuntoilupuolella iisimmin. Tammihaasteen takia ei passaa lepopäivää pitää, mutta ei se 30 minsan köpöttelylenkki kovin paha rasti ole. Muuten ohjelmassa on leffapäivä eli mennään Jussin kanssa katsomaan Koivusalon uusin ohjaus eli Täällä Pohjantähden alla. Mielenkiintoista nähdä tästä mestariteoksesta uusi versio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.