perjantai 22. tammikuuta 2010

Lentsua pukkaa osa 2 eli saikkua

Aamulla oli tukkoinen olo, mutta olin silti menossa töihin. Aikeeksi se jäi, sillä lähijuna-asemalle kävellessäni oli tuntemuksia sekä kurkussa että keuhkoissa. Koska olin jo liikenteessä en palannut heti kotiin, vaan päätin soittaa työterveyteen. Pääsinkin sinne samantien siis terkkarin vastaanotolle. Pikanieluvilelyssä ei ollut angiinasta tietoakaan eli ihan tavallista lentsua tämä on.

Soitin myös esimiehelleni ja kysyin esimieheni sijaisen numeroa. Esimeiheni kun oli tämän päivän poissa. Koska kaikki kolme eli oma esimieheni, hänen sijaisensa ja terkkari olivat sitä mieltä, että menet tänään kotiin lepäämään ja potemaan tautia, oli helppo olla samaamieltä. Toivottavasti lepo tepsii ja tauti talttuisi viikonloppuna ja että en tartuta Jussia ennen ensi viikonlopun E24:ta.

Kävin tosin ennen kotiinmenoa Jussin kanssa kaupassa Käpylässä ostamassa ruokaostokset. Ei sitten tarvinnut mennä erikseen kauppaan. Muuten päivä meni lepäillessä, netissä surffaillessa, kovalevyltä tallennuksia katsoessa ja lukiessa.

Juotuakin on tulluksi sekä kuumaa että kylmää juomaa, mutta edelleen tipaton pitää, se tiedoksi Hapolle. Tänään päätin myös aloittaa operaatio painopudotuksen ja samalla muuttaa elämäntapoja vähitellen terveellisempään suuntaan. Ei mikän helppo pesti tuo ole, mutta vähitellen. Yritän myös olla ottamatta kauheaa morkkista, jos/kun repsahdan.

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista! Lepo on parasta lääkettä. Tikkakoskella pakkasta nyt -25,8.

    RTTH

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta ja lepo on tosiaan paras lääke ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.