tiistai 5. tammikuuta 2010

Kampaajalla, vettä polkemassa ja vaaratilanne

Tänään sain nukutuksi peräti puoli ysiiin. Tosin menin nukkumaan vasta tämän vuorokauden puolella. Meinasi tulla silti aamulla kiire ehtiä kampaajalle, onneksi se sijaitsee tuossa Puksun ostarilla ja olin hyvissä ajoin. Kiva oli tutun kampaajan kanssa vaihtaa kuulumisia ja hiuksistakin tuli taas sopivan helppohoitoisen mittaiset. En jaksa mitään pitkiä hiuksia kasvattaa, kun lyhyempänäkin on välillä aikamoinen takkutukka.

Samalla kävin ostamassa sitä Tehan suosittelemaa "hermovitamiinia" eli Neurobion forte B-vitskua. Jos tuon avulla pääsisi kipulääkityksestä osittain tai kokonaan eroon. Muuten päivä meni tallennuksia kovalevyltä katsellessa ja lukiessa.

Eilinen Vr:n tiedotus pisti vieläkin vihaksi, joten menin Mäkelänrinteelle suosiolla bussilla. Pääsi sitäpaitsi lähemmäsi hallia bussilla kuin junalla. Oli sovittu tutun seppolaisen + lenkkarilaisen eli Freen kanssa tapaaminen hallilla n. klo 17.45 aikoihin, mutta olin jo ennen viittä altaassa. Ekan kolmevarttia juoksentelin yksi ja lopun 41 minsaa siis kaverin kanssa. Kiitos Freelle seurasta, meni tuo loppupuolisko paljon nopeammin kaikenlaisista asioista jutellessa :)

Oli myös aikamoinen vaaratilanne vesijuoksualtaassa. Näin kuinka pari nuorta kundia pisti vesijuoksuvyön päälle ja ajattelin, että tuosta ei hyvää seuraa. Niinpä niin, toinen heistä hyppäsi vesijuoksualtaaseen ja lähelle minua. Olin selin heihin, joten en osaa sanoa, miten lähelle hän hyppäsi. Roiskeista päätellen matkaa oli tuskin 20 senttiä. Kehtasi vielä mokoma sanoa, että oli muka vahinko. Ei mennyt muuten läpi moinen selitys ja mun katse vaiensi pojat aika nopeesti, ei saatana moista käytöstä ja asennetta! Pahimmassa tapauksessa tuossa olisi voinut käydä todella pahasti. Sanoin sentäs valvojille, että vahtivat poikia, mutta en hokannut vaatia poikien poistamista vaaratilanteen takia. Toisin voi olla, että valvojat eivät tilannetta huomanneet. Vieläkin suututtaa moinen käytös ja välinpitämätön asenne toisia kohtaan.

Takaisin tullessa bussi meni sitten ihan edestä, enkä viittinyt varttia värjötellä. Laskin, että ehdin nopeammin junalla kotiin, jos vaan junat eivät ole myöhässä. Ehdin hyvin junaan ja olin varmaan samoihin aikoihin kotona kuin olisin tullut sillä ensimmäisellä bussilla, mihin en ehtinyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.