perjantai 12. helmikuuta 2010

Asiat ovat selkiintymässä?

Tänään oli taas aamulla lähijuna myöhässä ja vain yksirunkoinen. Onneksi tiesin, että bussi tulee kohta. Vinkkasin asiasta myös kolleegalleni ja hän oppi samalla uuden reitin. Onneksi kehä veti hyvin ja päästiin hyvin duuniin.

Aamulla soitin ensiksi sinne Kelalle ja yritin selvittää sitä päätöstä. Ei oikein neuvojakaan osannut sanoa juuta tai jaata, joten jätti sitten ko. Kelan toimistoon soittopyynnön. Kuulemma yleensä vastaavat parissa työpäivässä. Tänään ei soittoa kuulunut, joten menee tuo asia ensi viikkoon.

Lisäksi oli yksi koulutut tänään tai itseasiasa yhden koulutuksen purkutilaisuus. Itse olin siellä varsinaiessa koulutuskessa, joten ennemmin minulle vanhan kertausta. Esimiehen pyynnöstä kirjasin kouluttajalle tulleet kysymykset ja kommentit ylös ja toimitin ne sekä kyseisen koulutuksen pitäneelle henkilölle ja myös esimiehelleni. Muitakin työasioita tuli päivän aikan setvittyä ja tietysti jokaviikkoiset tilastot + työajanseurannat kerrankin tehtyä jo perjantaina.

Kotiin tulin myös juna + bussi yhdistelmällä. Rakkaani veli kävi tänään meillä piipahtamassa muutaman leffan tuomassa ja ihan sattumalta osottiin samaan aikaan tulemaan. En edes tiennyt hänen tulostaan. Lisäksi käytiin tänään myös kaupassa.

Tänään tuli myös hieman selvyyttä tuohon elisiessä kirjoituksessa mainitsemaai sotkuun. Tarkoitus on edelleen selventää tilannetta sekä laittaa asiasta ko. taholle muutama kysymys/ehdotus/toivomus. Sen enenpää ei tästä sotkusta ole tarkoitus mainita, ainakaan tälläerää.

Elämä jatkuu kaikista huolimatta ja toivottavasti tulisi välillä enemmän iloisia ja aurinkoisia uutisia kuin mitä viimeisen reilun kolmenkuukauden aikana on tullut. Voi myös olla ihan kannatettava ajatus se, että otan omasta tahdostani joksikin aikaa etäisyyttä tiettyihin asioihin ja tahoihin. Aika aikaansa kutakin, joten pistetään kapula suosiolla eteenpäin.

Edelleen tämä on minun henkilökohtainen blogini ja kirjoitan tänne omista havannositani ykistyishenkilönä ja omalla vastuulla. Kommenttejea/palutetta otan mieluiten vastaan suoraan ja keinoja on monia (blogin kommenttimahdollisuus, mailitse, yksitysviestit foorumilla...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.