sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Nöissöilyä

Tuli taas loman kunniaksi kunnon pakkaset ja myräkät. Eilen pakkanen ei laskenut alle 15 asteen, joten annoin itselleni luvan ottaa iisisti. Turha sitä moiseen pakkaseen mennä itseään palelluttamaan ja iskiasta pahennuttamaan. Tänään pakkanen vähän hellitti, mutta lunta tuli ja ennenkaikkea tuuli oli edelleen aikas kova. Sain sentäs tänään käytyä ulkoilemassa ehkä noin parikymmentä minsaa.

Niinhän ne jotkut sanoo, että liikkuminen ulkona on vain pukeutumiskysymys, mutta mulle pakkanen käy helposti keuhkoihin eikä muutenkaan nämä hermovaivat tykkää kylmästä. Olen sentäs saanut PT:n antamia jumppaliikkeitä tehtyä. Tosin siitäkin sain itselleni jonkilaisen kriisin. Itse olisin halunut lähteä sille linjalle, että vähennän kipulääkkeitä ja liikun sen mukaan. Jos/kun mun pitää jumpata joka päivä, sitten pitää taas ottaa kipulääkkeitä enemmän että pystyy esim. nukkumaan. Täytyy tämä asia ottaa esille trainerin kanssa eli olisiko vieläkin maltillisempi linja parempi. Edelleenkään ei ole sellainen fiilis, että kaikki olisi korpassa kunnossa.

Olympialaisissa suomalaisen vähämitalisuus jatkuu. Mäkihyppy meni miten meni ja ennen meisten hiihtokisan alkua iski sitten väsy ja päätin mennä suosiolla nukkumaan. Ei tuo päätös aamulla kisan kommentteja netistä ja tekstitv:stä luettaessani harmittanut yhtään. Mielelläni olisin tuota päätöstä harmitellut.

Päivällä sain myös soitettua pitkällä sairaslomalla olevalle kolleegalle. Hän kun oli yksi heistä, jotka soittivat minulle kun itse olin saikulla. Itsestä tuo tuntui todella hyvältä, että joku soittaa tai muuten ottaa yhteyttä, kun meneee huonosti. Joskus ihan pienikin ele voi pelastaa koko päivän.

Samoin kummitädiltäni oli tullut vietiä. Kiitos vaan viestistä ja terveisiä sinne täältä hankien keskeltä sinne Australian helteisiin keleihin. Me voitas antaa sinne vähän sadetta ja ottaa teiltä vaikka kymmenen astetta lämpöä ;) Ei tämä minun keileni mitään kirjakieltä ole ja varmasti luetunymmärtäminen on vähän vaikeaa.

Muuten ohjelmassa on ollut Olympialaisten seuraamisen lisäksi muutakin tv:n katselua sekä suorana että kovalevyltä, musiikin kuuntelua ja lukemista. Lisäksi päikkäreitä (eli päiväunia) on tullut otetuksi. Huomenna taas jännitetään Leijonien peliä ja kyllä nyt ruottalaaset pitäs voittaa. Ei mitään paineita ;) Onneksi on lomaa, niin ei tartte huolehtia töihinmenosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.