torstai 18. helmikuuta 2010

Penkkiurheilua, työntekoa ja kuntoilua

Aamulla taas heräsin ennen herätyskellon soittoa. Kun ei uni tullut, nousin juuri soipivasti ylös katsomaan lumilautailun finaalia. Tulihan se ensimmäinen mitsku näistä kisoista. Onnea Peetu! Hiihdossa nihkeä meno jatkuu, mutta toivottavasti nyt noita mitaleja alkaisi tulla vähän enemmän.

Töissä meni aamupäivä pari sotkutapausta selvitettyä ja iltapäivä koulutuksessa. Sain tuon koulutuksen jälkeen sentäs muutaman tapauksen tehdyksi ja samoin selvyyden pariin juttuun. Tosin kahden tapauksen osalta päätöksen rustaaminen jäi huomiselle.

Töiden jälkeen suuntasin salille. Alkulämmittelyn tein pitkästä aikaa crosstrainerilla eli vartin verran. Sen verran kevyt oli vastus, että sain sykkeetkin pidettyä minun tasolleni kohtuullisen hyvin kurissa eli alle 140:n. Salin puolella tein sitten PT:n antaman ohjelman, tosin pari liikettä ei auennut. Kysyinkin niistä häneltä maililla, mutat ei kiireiltään ehtinyt vastaamaan. Piti tehdä nuo liikeet ihan omalla painolla ja esim. jumppakepin avulla. Ei vaan huvittanut tehdä muutamaa liikettä niin, joten tein sitten ne painevastuslaitteilla. Sopimus tosin oli, että tällä viikolla ei lisäpainoja laiteta. Saattaa tosin vipunostot olla sellainen liike, mihin otan esim. kilon puntit seuraavalla kerralla.

Osan liikkeistä tein jumppapallon avustuksella ja tietysti myös jumppamatolla. Loppuun vielä venyttelyt. Nyt alkaa kropassa olemaan taas tuntemuksia treeneistä. Täytyy huomenna kuulostella tilannetta ja tarvittaessa ottaa iisimmin.

Illalla tuttu ohjelma eli sapuskaa, töllön katselua ja netissä surffaamista. Kirjojen suhteen Tokarzukin Päivän talo, yön talo on nyt luettu. Hieno ja ajatuksia herättävä kirja tuo on.

Piti sitten aloittaa seuraava kirja eli muutama sivu tuli luetuksi vaihteeksi omasta kirjavarastosta eli Dan Brownin uusin Kadonnut symboli. Mielenkiinolla odotan, minkälaista seikkailua ja millä vauhdilla tälläkertaa on tiedossa. Kyseisen herran ainakin suomennetuissa versioissa taso on vaihdellut ja paljon.

Huomenna ei pitäisi olla mitään ylimääräistä ohjelmaa työissä, mitä nyt käyn tyhy-tunnilla hierojalla. Tosin saattaa tuo lähestyvä loma olla hieman mielessä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.