keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Hyydyttää

Tänään aamulla oli tällätalvelle melkein uutisen arvoinen asia eli lähiliikenne toimi aikataulussa ja ehdin ilman mitään sählinkejä aikataulussa töihin.

Aamupäivällä sain tehtyä muutaman rekkaroinnin ja ruokkisen jälkeen piti jatkaa niitä. Tuli kuitenkin pyyntö mennä kaveriksi asiakaspalveluun. Oma vuoro olisi alkanut klo 12.00, mutta menin sinne jotain 11.40 aikoihin. Iltapäivä menikin sitten tiiviisti tuolla asiakaspalvelussa, edes kahvitaukoa en ehtinyt pitää, mutta kerran piti käydä hotelli helpotuksessa. Parhaimmillaan meidän osaston porukkaa oli tuolla samaan aikaan kolme kolleegaa, kun normaalisti on 1-2 henkilöä. Ei ole näköjään missään suunnitelmissa osattu ottaa huomioon tätä asiakaspalvelun lisääntymistä. Jotain 15.40 aikohin lähdin pois tuolta, mutta pian tuli kutsu takaisin ja viimeinen asiakas lähti joskus 16.35 aikohin.

Ei sinänsä ole mitään tuota vastaan, mutta kun tuo venähtänyt vuoro ei näy missään vuorokalentereissa jne. Lisäksi on tuo sen verran hyydyttävää hommaa, että sai viimeisten asiakkaiden kanssa tosissaan skarpata että sai edes sinnepäin kerrottua oikein asiat. Onneksi suhtautuivat hyytmiseen huumorilla ja hyvällä asenteella.

Kotimatkalla ensimmäinen juna tuli aikataulussa. Sain kolleegalta kuulla, että on taas jotain teknisiä ongelmia ja junat myöhästelevät 20-30 minsaa. Ei muuta kuin suunnitelmat uusiksi ja vaihto bussiin. Bussi tuli juuri sopivasti eli piti ottaa pieni spurtti. Onneksi kehä veti hyvin ja pääsin kotiin.

Kotona olin niin sippi, että ensimmäiseksi piti ottaa päikkärit. Sen jälkeen ohjelmassa oli ruokailu ja suihku. Tälläkertaa sai rakkaani kokata sapuskaa. Nyt sitten katsotaan toisella korvalla kisoja. Naisten syöksylaskussa oli jo kärkilaskijoiden osalta pari pahannäköistä ulosajoa. On se kumma, kun arvokisoihin laitetaan liian vaativa rata ja muutenkin kun on tällakaudella tullut paljon loukkaantumisia. Ihmettelen suuresti, jos tuolle asialle ei mitään tämän kauden jälkeen tehdä.

Naislejonat pääsivät mitalipeleihin. Ei se mitään loistokasta peliä ollut, mutta tärkeä voitto tuli ja se riittää. Miesten osalta alku näyttää vakuuttavalta.

Pitäis vielä jossain vaiheessa jaksaa tehdä pt:n läksyksi antamat liikkeet tai edes osa niistä. Saas nähdä kuinka käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.