tiistai 2. helmikuuta 2010

Helpompi päivä

Tänään ei sitten mitään yllättäviä kramppeja tullut aamulla ja muutenkin kivut alkavat pikkuhiljaa helpottamaan. VR oli siirtynyt supistettuun aikataluun, mutta nyt saai sentäs tietoa junien aikatalustakin ja muutenkin liikenne kulki aikailailla aikataulussa.

Töissä tein taas rekkarointeja ja iltapäivällä oli sitten koulutusta. Tuo koulutus oli ennemmin kertausta ja taas huomasin, että on ohjeet turhan ristiriitaisia. Yritin tuoda tuon ristiriidan esille, mutta ei nämä kouluttajat sitä tajunneet. Täytyy sen toisen koulutuksen pitäneelle henkilölle laittaa viestiä tästä ristiriidasta. Yritä siinä nyt sitten sompailla, kun yhdessä ohjeessa sanotaan yhtä ja toisessa toista.

Huomenna on taas lisää koulutusta ja myuös hierojalla käynti. Jos vaan ei iske nyt lentsu päälle ja saisi tuon selän pahan lukon auki.

Tänään jatkui myös E24:n jälkipyykki. Jos tuota keskustelua on seurannut, niin varmaan tietää sen polttavimman puheenaiheen. Varmasti otettiin tuosta opiksi puolin ja toisin. Jälkiviisaus on tietysti vähän tyhmää, mutta onneksi kyseinen juoksija tajuttiin ohjata radalta sivuun ennenkuin olisi sattunut mitään vakavampaa.

Myllylän Mikakin sitten tunnustui Epon käytön. Kerrankin otti vastuun tekemisistään, eikä antanut mitään "nimettömiä" vihjeitä tyyliin on nähnyt Epoa joukkuekaveri X.X:n huoneessa tai muuta vastaavaa. Noiden doping-jupakoiden myötä on mennyt maku moisesta Myllylästä.

Wallanderin Rauhattoman miehen sain luetuksi ja seuraavaksi vuorossa on siis Paul Austerin Sattumuksia Brooklynissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.