lauantai 27. helmikuuta 2010

Olympialaiset ja loma kohta takana

Vähiin käy ennenkuin loppuu eli viimeisiä viedään Olympailaisten suhteen ja samoin lomakin on lopullaan. Onneksi maaliskuun lopussa on seuraava loma tiedossa :)

Miesten jääkiekkopeliä en sitten pitkään katsonut. Jenkkien 2-0 maalin jälkeen ei muuta kuin nukkumaan, eikä tarvinnut tuota päätöstä harmitella. Toivottavasti pronssipelissä on sisuuntunut leijonamiehistö.

Tuli sitten toinen mitali hiihdosta. Aikamoista pokeria Aikku pelasi, mutta hyvältä pronssi maistui. Samoin todella hyvältä maistui Puolan Justiinan kultamitali, sitä tuli jo vähän tuuleteltua :) Hieno kisa tuo naisten 30 kilsaa oli ja toivottavasti myös miesten 50 km:n kisa olisi yhtä tapahtumarikas eikä mitään tylsää kyttäystä.

Aamulla oli aikainen herätys, kun vanhempani lähtivät Kanarian lämpöön. Lento oli kuulemma lähtenyt ajoissa, tosin Ranskan lakon (siis oman tulkintani mukaan lähinnä lennonjohdon lakko) joutuivat lentämään Britannian ilmatilan kautta ja oli välilasku tankkauksen takia Portugalissa. Hyvin olivat päässeet perille ja lämmintä piisaa.

Kuntoilumielessä käveltiin marketeille tuonne Mamille. Kiva oli keli, kun oli kelikin vaihteeksi pulssan puolella. Takasinpäin ei sentäs viitsinyt kantamuksia kokomatkaa raahata eli osan matkaa tultiin junalla. Kertyi tuosta joku kolmisenkilsaa kävelyä. Illemmalla tein vielä pt:n ja fyssarin antamat jumpat. Hyvin saa noita ohjelmia yhdistelmällä koko kropalle liikettä ja kokoajan kroppa tuntuu ottavan treeniä vastaan paremmin. Lisäksi tuon jumpan jälkeen on jotenkin helpompi myös venytellä. Jotenkin tuo venyttelyiden tekeminen kotona on ollut minulle vaikeaa. Pitää vissiin jatkossakin tehdä joku jumppaliike ennen venyttelyjä.

Muutenkin on ollut kiva huomata, että lomasta ja kisoista huolimatta paino on lähtenyt hitaasti, mutta varmasti laskusuuntaan. Kummasti sitä tuostakin on saanut lisäenergiaa ja motivaatiota. Tästä on hyvä jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.