torstai 25. helmikuuta 2010

Vesiliikuntaa ja penkkiurheilua

Aamulla heräsin sopivasti katsomaan Suomi-Tsekki pelistä vikan erän ja näin siis kaikki maalit. Oli aikas kiva alku päivälle tuo voitto. Ruotsin ja Slovakian peliä en jaksanut katsoa vaan menin ottamaan päikkärit. Jostain syystä en tarkastanut tuota tilannetta kuin vasta iltapäivällä ja fiilis vaan parani. Kuulemma naamakirjaan oli perustettu ryhmä, että hävisiko ruotsi tahallaan ;)

Aamupäivällä suuntasin Mäkelänrinteen uimahalliin. Vihdoinkin ostamani vesijuoksvyö sai kasteen eli tunnin verran tuli vesijuoksua. Sain olla aluksi tuolla vesijuoksuradalla (kaksi eri rataa käytössä) vähän aikaa yksin eikä muutenkaan tungosta ollut tuossa altaassa, sillä parhaimmillaan meitä taisi olla viisi vesijuoksijaa. Vieresellä radalla oli neljä vanhempaa herrasmiestä uimassa ja treenasivat myös vesipallon heittoja. Kuulemma yli 40-vuotta olivat sitä pelanneet ja se kyllä näkyi hettojen helppoutena. Tosin en ole koskaan varsinaista vesipallopeliä tai muita treenejä nähnyt, joten vertailukohtaa ei ole.

Lisäksi tuo jälkeen kokeilin vähän uimista ja aikamoista räpiköintiä se oli ja hengitystekiikasta ei hajuakaan. Edellisestä uintikerrasta oli jo tovi aikaa ja sekin taisi olla mökkirannassa. Muutenkin kroppa oli jo vähän väsynyt tuosta vesijuoksusta ja mm. takareidessä ja selässä oli tuntemuksia. Samalla tuli testattu uimalaseja eli sellaiset silmälasien päällelaitettava malli. Vahvuuksilla olevia uimalaseja kun ei ollut stokkan valikoimissa kuin miinus vitoseen asti ja ne ei mulle riitä. Ihan kohtuullisesti nuo lasit toimi, mutta taisi käyttäjässsä olla vika, kun vettä pääsi laseihin. Seuraavalla kerralla teen räpiköinnit ensin ja vesijuoksun sitten lopuksi.

Tuo jälkeen kotiin evästelemään. Tälläkertaa vr:n lähiliikenne pelasi hyvin ja aikataulussa molempiin suuntiin. Tosin en viitsinyt ruuhka-aikaan mennä. Toivottavasti ensi viikolla päästäisiin normaaliaikatauluun ja myös vältyttäisiin bussilakolta.

Olympialaisista tulee sitten vaihteeksi mitaleita eli naisten viestistä ja naisten jääkiekosta pronssia :) Nyt on mitalitila jo kolme, mutta ennemmäkin saa tulla ja mielellään myös se kultainen mitali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.